Kérd az Előjegyzési Naptárat

Orvosi diplomáját 1994-ben Pécsett szerezte meg, majd egy évig Cipruson dolgozott ENSZ orvosként. 2005-től kezdve folyamatosan továbbképzéseken vett részt a plasztikai sebészet ter... még több

Címek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Orvosi diplomáját 1994-ben Pécsett szerezte meg, majd egy évig Cipruson dolgozott ENSZ orvosként. 2005-től kezdve folyamatosan továbbképzéseken vett részt a plasztikai sebészet területén belül. Megszerezte az Inject Now Academia diplomáját. Az European Academy of Facial Plastic Surgery és a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebészeti Társaság tagja.

Kezelt betegségek

Betegek véleményei

 • nagyon jó

  Mindenkinek ajánlani tudom!
  A legjobb!!!Életem egyik legjobb döntése volt Őt választani!
  Évekkel ezelőtt végzett rajtam orrkorrekciós műtétet,ami tökéletes lett!Köszönöm Doktorúr!
  Diána :)

 • nagyon jó

  Én 2014-ben voltam nála orrplasztikai beavatkozáson; rendkívül jó szakembernek tartom,hosszas keresgélés és utánakérdezés után mertem nála kés alá feküdni... Az eredmény magáért beszél illetve úgy gondolom egy orrplasztikát nem is szabad másra bízni,csak egy orrspecialistára,egy szó mint száz én mindenkinek csak ajánlani tudom!

 • nagyon jó

  Nekem 3 éve volt orrolasztikám. Azóta 10 évvel fiatalabbnak néznek. Minden szempontból csak ajánlani tudom Öt. Zseniális orvos és ember

 • nagyon jó

  Dr.Kárász Tamás szakmailag és emberileg is átlagon felüli. Korrekt, empatikus,maximalista. Szépérzéke,ügyessége vitathatatlan. Egy remek orvos,aki tényleg érti a dolgát. Több ilyen tulajdonsággal rendelkező orvosra lenne szükség..:)

 • nagyon jó

  Egy esztétikai műtétnél nem mindegy milyen eredményt kapunk! Dr. Kárász Tamás emberségét és szakmai profizmusát tekintve is magasan az élen jár plasztikai sebészként! Csak ajánlani tudom, ha valaki arra az eredményre vágyik, amit úgy hívnak: TÖKÉLETES!!! :)

 • nagyon jó

  Nagyon tudom Őt ajánlani. Mindig precízen dolgozik. Nagyon lelkiismeretes, és kedves. Nem lehet rá anasz.

 • nagyon jó

  Rendívül meg vagyok elégedve az általa nyújtott eredménnyel. Néha nem könnyű elérni, de ez nem nagy gond. Ajánlom Őt.