Itt vagy: 
Főoldal
Created with Sketch.
Gasztroenterológus
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Molnár Tamás
Pen-iconCreated with Sketch. Adatok szerkesztése

1990-ben a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen cum laude minősítéssel szerzett általános orvosi diplomát. 1995-ben belgyógyászatból, 1998-ban pedig gasztroenterológiából ... még több

Ön ez az orvos?

296

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése

Címek

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1990-ben a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen cum laude minősítéssel szerzett általános orvosi diplomát. 1995-ben belgyógyászatból, 1998-ban pedig gasztroenterológiából tett szakvizsgát. 1991 és 1994 között a Szeged MJV Város Önkormányzat Kórházának Belgyógyászati Osztályán dolgozott, majd 1994 óta a Szent-Györgyi Albert Orvos- és Gyógyszerésztudományi Centrum Általános Orvostudományi Kar I. sz. Belgyógyászati Klinikájának munkatársa lett, jelenleg egyetemi docensi minőségben.

Értékelések:

 • Rendkívűli tudású, nagy tapasztalatú és humánus orvos. Akár hányszor fordultam hozzá segítségért, mindig kézségesen állt rendelkezésre!
  Dr. Benedek Tibor.

 • A vélemények és a háziorvos ajánlása alapján ment a lányom hozzá. Teljes csalódás...
  Az első mondat után, maga nem néz ki betegnek, végig sem hallgatva adott két beutalót laborba, az egyik persze fizetős volt és szinte kidobta a rendelésről 5 perc elteltével 3 órai várakozás után. Leletekkel visszamenve, nincs itt semmi megjegyzéssel, se elmondva, hogy mi lehet a baj, mit tegyen, vagy bármi... És közben telefonál...A panaszai azóta is megvannak. Ja, hogy nem a magán klinikára mentünk ?.... Senkinek nem ajánlom. Flegma, lekezelő stílusú.

  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

 • budai józsef vagyok. ha a professzor úr nem segített volna rajtam én már lehet hogy nem lennék! köszönöm nagyon szépen neki!

 • Tisztelt Dr Molnár Tamás ! Önt merem ajánlani, bárkinek, mert nagyon ügyes,kezű- határozott , nem lekezelő, és főleg ember szerető ! Egyenrangú, partnerként, kezeli- betegeit-nagyon őszintén, és lelki ismeretesen, fáradhatatlanul, minden betegét, meg vizsgálja ! És Műti, nagyon lelki ismeretesen-és hiba nélkül-a maximumot nyújtja, Tudásának ! Tavaly, 2015- nyarán, Engem is kezel, 2-szer sikeresen-és Nagyon köszönöm neki ! Hogy+ Találta, sok bajaim, és nagy segítséget nyújtva, vissza adta, egészségem-és reményem, a további életre ! Mindenre, talál, gyógyírt ! Mert vég eredményem negatív lett, nem vagyok, már Rákos- de gyanús voltam ! ÉS A BENNEM LÉVŐ NAGYOBB DAGANAT IS , AZ VOLT ! Nem kellett- Kemó - helyre jöttem ! KÖSZÖNET, ÉS HÁLA, NEKI-ÉS HATALMAS- TUDÁSÁNAK , Orvosi segítőinek is ! Tisztelettel:: Egy Volt Páciense ! Csótka Lídia , Szeged ! Eredményekben gazdag munkát, továbbra is Önnek, és jó egészséget ! VISZONT LÁTÁSRA ! JÓ EREDMÉNY, REMÉNYÉBEN- MAJD !

 • Szakmailag és emberileg kiváló orvos, megbízható és empatikus. Személyisége nyugalmat és szeretet áraszt, ami engem nagyon megfogott. Kedvessége, alázatossága a betegek iránt példamutató. Bár nagyon elfoglalt, de mindig elérhető és betegeit nem hagyja cserben. Eddig csak pozitív tapasztalatom van vele kapcsolatban. Kívánom, hogy ez a közeljövőben is így maradjon. Bátran ajánlom mindenkinek.
  Lelkiismeretes munkájához jó egészséget és sok sikert kívánok!
  Köszönettel: H.B.Keti73