Dr.

Németh Tamás

verifiedCreated with Sketch.

Fül-orr-gégész

1 vélemény +hozzáad

Több mint 10 éve működő 11.kerületi magánrendelőnkben fül-orr-gégészeti panaszokkal hozzánk forduló betegeket fogadunk, felnőtteket és gyermekeket egyaránt. Alapvető célunk volt, hogy… még több

Címek

5

Általános Eredmény
1 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • G

  Egy hétig feküdtem itthon 37-38 fokos lázzal, azt hittem rendbehozom magamat, aztán a végén már hányinger is jött, meg fejfájás is erős lett és egy széppénteki este besétáltam az ügyeletre a kórházba, ahol felírtak nekem lázcsillapítót, C vitamint és Aktil Duo-t. Hétfőn újra elmentem a kórházba, hogy mostmár azért kéne hasson, és miért nem hat, azt mondták, várjak még. Aznap kerestem meg a doktor úrat aki a telefonban hallotta a hangom és mondta, hogy ide erősebb kell. Másnap elmentem hozzá, megvizsgált és felírt egy 5 napos Rocephin injekció kúrát, amivel még aznap elmentem a háziorvosomhoz aki visszautasította, még este e-mailben megbeszéltük a doktor úrral, hogy másnap menjek be és ha nincs más akkor beaadja ő, és így is volt, az egész kúrát végigcsinálta, pedig nem volna dolga, sőt még egy vasárnap is bejött. Látványos volt a javulás. Csak ajánlani Tudom!

A betegek kérdései (4054)

Kérdése van az egészségével kapcsolatban?

Ask questions to thousands of doctors, you will receive answer for your question within 48h, completely for free.

Kérdezz a szakembertől

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Több mint 10 éve működő 11.kerületi magánrendelőnkben fül-orr-gégészeti panaszokkal hozzánk forduló betegeket fogadunk, felnőtteket és gyermekeket egyaránt. Alapvető célunk volt, hogy az állami kórházak és rendelők személytelen, gépies légkörével szemben családias, nyugodt környezetben beszéljük meg a problémákat és végezzük el a szükséges vizsgálatokat. Nálunk nem öt perc, hanem minimálisan fél óra jut minden ügyfelünkre. Gyermekek esetében egy ideges, kiabálós, zaklatott környezetben lezajló, ijesztő, esetleg fájdalmas, a legtöbb esetben szükségtelen bevatkozás ( fülfelszúrás, arcüregöblítés, stb. ) hosszú időre megmaradó, az is lehet, hogy életreszóló rossz emlék.  Rendelőnkben színes, barátságos környezet, nyugodt légkör fogadja ügyfeleinket. Nem viselünk fehér köpenyt, hiszen most nem műtétet végzünk. Gyermekek esetében kerüljük az ijesztő fémműszerek használatát. A helyes diagnózis megállapításához minden páciensünknél rutinszerűen végzünk computeres objektív hallásmérést és arcüreg ultrahang vizsgálatot. Ezek a vizsgálatok nem okoznak kellemetlenséget, néhány másodperc alatt elvégezhetőek. Pontos érkezés esetén nálunk várakozás nincs. Mindenkitől elvárjuk a telefon vagy sms értesítést, ha mégsem tud jönni, hiszen ügyfeleink jelentős része munkájából adódóan nagyon elfoglalt, így nem engedhetik meg, hogy az "SZTK"-ban órákat várakozzanak. A szükséges műtéti beavatkozásokat szerződött intézményekben végezzük, "egynapos sebészeti" ellátásra is szerződtünk. Szintén több mint 10 éve foglalkozunk üzemorvosi ellátás szervezésével, munkánk jelentős része a Cédrus Piac és Vásárcsarnokhoz kötődik.

Szakterületek

 • csecsemő- és gyermek fül-orr-gége gyógyász
 • felnőtt fül-orr-gégész

Cikkek