1978 óta, végzésemet követően élek és dolgozom Budapesten. Közel 30 éven át a BM Központi Kórházában dolgoztam a Sebészeti Osztályon, ahol osztályvezető főorvos helyettes voltam. 1982-ben… még több

Címek

5

Általános Eredmény
3 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • S
  Cím: Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Podmaniczky utcai telephelySzolgáltatás: Bélprobléma

  A mai világban egy ritka lelkiismeretes nagy tudással rendelkező szókimondó főorvos. Empátiája és elhívatottsága kiemelkedő, nem csak sebészként Sok gasztroentologus orvos tanulhatna tőle. Táplálkozási tudása és ismerete nagyon sokat segített nekem felépülni. Nagyon köszönöm önnek főorvosúr.
  Tisztelettel; B. A.

 • Nagyon jó orvos. Szókimondó, elmagyarázza a dolgokat rendesen. Viccelődő, hogy a beteg figyelmét elterelje a fájdalomtól. Figyelmes, bár rengetegett dolgozik és mindent megtesz a betegeiért. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 • A

  Kevés beszédű, nagy tudású, őszinte és empatikus orvos. 2017-ben műtött hasi sérvvel. Köszönöm a segítségét!

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1978 óta, végzésemet követően élek és dolgozom Budapesten.
  Közel 30 éven át a BM Központi Kórházában dolgoztam a Sebészeti Osztályon, ahol osztályvezető főorvos helyettes voltam. 1982-ben szakvizsgáztam sebészetből, majd folyamatos képzések során elsajátítottam a lezer sebészet alapjait, illetve 1992 óta a laparoscopos sebészetet is művelem. Mindezek mellett nagy pajzsmirigy és sérvsebészeti gyakorlatra tettem szert, illetve az elmúlt 5-6 év során lágyrész daganatok sebészetével is kezdtem foglalkozni. Mindezek mellett az általános sebészet valamennyi területét művelem, különös tekintettel az onkológiai vastagbél sebészetére. Az egészségügyi reform során kórházunkat beolvasztották az Állami Egészségügyi Központba, így most az ÁEK II. sz. telephelyén (volt MÁV Kh) a sebészeti osztályon, mint osztályvezető főorvos helyettes tevékenykedem a már korábban megszokott és megtanult munkaterületeken.
  Rendszeresen veszek részt hazai és külföldi konferenciákon. Előadást tartok, néha cikkeket írok, most már inkább társ-szerzőként.
  Részt vettem egy katasztrófavédelmi vezetési képzésen angol nyelven, így évekig a BM Kh Katasztróvédelmi Bizottságának voltam oszlopos tagja. Aktívan foglalkozom táplálkozástudományi kérdésekkel, alimentáris rehabilitációval. Közéleti tevékenységem a kórház Közalkalmazotti Tanácsának Elnökeként 1999-től napjainkig terjedt.

Kezelt betegségek