1987-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1992-ben általános sebészetből, 2000-ben gasztroenterológiából tett… még több

Címek

5

Általános Eredmény
4 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Cím: XVIII. kerületi Egészségügyi SzolgálatSzolgáltatás: Köldöksérv műtét

  Évekig halogattam,de végül is nagy nehezen,de rászántam magam a kezelésre..Az elképzelt borzalmak és fájdalmak helyett,egy udvarias összeszokott rutinos csapat vett kezelésbe és mire feleszméltem ,már túl is voltam a műtéten.Ezúton is köszönöm nekik és Dr. Kocsár Tibor sebész Úrnak áldásos tevékenységét!További jó egészséget erőt és kitartást kívánok jövőbeli munkájukhoz.

 • Udvarias,kedves,maximálisan mindent megtesz a betegeiért!
  Türelmesen és figyelmesen hallgatja meg betegének kérdéseit,panaszait.
  Fantasztikus empátiával,tudással és elhivatottsággal rendelkezik!

  Balogh Lászlòné

 • Az egyik legjobb orvos akivel valaha találkoztam. Négyszer voltam a kése alatt ambuláns beavatkozások miatt. Nagyon kedves, percíz sebész, odafigyel a betegre és mindent elmond amit tudni kell a beavatkozásokról és a gyógyulásról.

 • B

  Szakszerű, udvarias, meghallja a kérdéseket, figyel a betegére.Injekció előtt figyelmezteti a beteget: "MOST SZÚROK" Ha gyorsan meggyógyulok a "JÓ"-t "NAGYON JÓ"-ra fogom változtatni! Gyógyszerről is tájékoztat. Otthon végzendő gyógymódot is elmondja. Egy szóval: IGÉNYES munkát végez. Csak ajánlani tudom más betegeknek.

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1987-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1992-ben általános sebészetből, 2000-ben gasztroenterológiából tett szakvizsgát. Diplomája megszerzése után 1987 és 1997 között a Délpesti Jahn Ferenc Kórház Sebészeti Osztályának szakorvosaként dolgozott. 1997 óta a főváros XVIII. kerületi szakrendelőjében végez gyógyító tevékenységet, 2011 óta osztályvezető főorvos. A sebészeti és a baleseti sebészeti ellátásra, a proctológiára, a gasztroenterológiára valamint az egynapos sebészetre specializálódott.