1987-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1992-ben általános sebészetből, 2000-ben gasztroenterológiából ... még több

Ön ez az orvos?

92

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése

Címek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

  • 1987-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1992-ben általános sebészetből, 2000-ben gasztroenterológiából tett szakvizsgát. Diplomája megszerzése után 1987 és 1997 között a Délpesti Jahn Ferenc Kórház Sebészeti Osztályának szakorvosaként dolgozott. 1997 óta a főváros XVIII. kerületi szakrendelőjében végez gyógyító tevékenységet, 2011 óta osztályvezető főorvos. A sebészeti és a baleseti sebészeti ellátásra, a proctológiára, a gasztroenterológiára valamint az egynapos sebészetre specializálódott.

Értékelések:

  • Udvarias,kedves,maximálisan mindent megtesz a betegeiért!
    Türelmesen és figyelmesen hallgatja meg betegének kérdéseit,panaszait.
    Fantasztikus empátiával,tudással és elhivatottsággal rendelkezik!

    Balogh Lászlòné

  • Az egyik legjobb orvos akivel valaha találkoztam. Négyszer voltam a kése alatt ambuláns beavatkozások miatt. Nagyon kedves, percíz sebész, odafigyel a betegre és mindent elmond amit tudni kell a beavatkozásokról és a gyógyulásról.

  • Szakszerű, udvarias, meghallja a kérdéseket, figyel a betegére.Injekció előtt figyelmezteti a beteget: "MOST SZÚROK" Ha gyorsan meggyógyulok a "JÓ"-t "NAGYON JÓ"-ra fogom változtatni! Gyógyszerről is tájékoztat. Otthon végzendő gyógymódot is elmondja. Egy szóval: IGÉNYES munkát végez. Csak ajánlani tudom más betegeknek.