Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

Az általános orvosi diploma megszerzése után fül-orr-gégegyógyászatból, valamint csecsemő- és gyermek fül-orr-gégegyógyászatból szerzett szakvizsgát. Hazai és nemzetközi kongresszu... még több

Címek

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

  • Az általános orvosi diploma megszerzése után fül-orr-gégegyógyászatból, valamint csecsemő- és gyermek fül-orr-gégegyógyászatból szerzett szakvizsgát. Hazai és nemzetközi kongresszusok, tanfolyamok, továbbképzések rendszeres résztvevője, magyar és idegen nyelvű előadásaival, poszter bemutatásaival aktívan részt vesz a szakmai életben. Posztgraduális képzések meghívott előadója.

Betegek véleményei

  • nagyon jó

    Nagyszerű szakember, kedves Ember, mindenkihez van egy jó szava.Hálásak vagyunk Neki.Elmagyarázta, mit miért tesz, beszámolt a műtét körülményeiről, elmondta, mire kell figyelnünk a műtét után.És még humora is van.Ajánlom!

  • nagyon jó

    Mindkét fülemet ő műtötte, nagyon jó eredménnyel. Szerintem kiváló szakember, foglalkozik a beteggel, és mindig van egy-két kedves szava. Mindenkinek ajánlom!!!

  • nagyon jó

    A legjobb orvosnak őt tartom a Kenézy Gyula kórházban, ő műtötte meg a fülemet, a legjobb kézbe kerültem. Hálás vagyok neki eddigi munkájáért!