Dr.

Timár Tibor

verifiedCreated with Sketch.

Fül-orr-gégész, Gyermekorvos

10 vélemény +hozzáad

Fülészeti tevékenységem egyik fő profilja gyermekeknél és felnőtteknél egyaránt olyan betegek fogadása, akik előzőleg már kaptak véleményt más orvostól, amely vélemény a magyarországi… még több

Címek

 • Dr. Timár Tibor fül-orr-gégész, gyermekgyógyász rendelője

  Mátyáshegyi út 43., III Kerület
  1037 Budapest, Pest

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

5

Általános Eredmény
10 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • C

  Körülbelül 2 éve állandó orvosunk, nem csak fül orr gégészeti problémáknál, hanem bármely más betegség esetén is hozzá fordulok. Nagyon meg vagyunk vele elégedve és szívesen ajánlom, mint ahogy már ajánlotam őt másoknak is. Még felnőttként is hozzá járok, tulajdonképpen a házi/családi orvosunk.
  Az egyik fiam 2 éves korától szenved/szenvedett állnadó kínzó száraz vagy hurutos köhögésben, amely jelentősen rontott az életvitelét. Többször voltunk kórházban is ebből kifolyólag, teméntelen gyógyszert kapott éveken át. Tímár doktor, tudta előszőr igazán diagnosztizálni és egy szokatlan, természetes gyógymódott ajánlott, melyet ha követünk, jelentős javulás érhtő el a fiamnál. Azóta ezt használjuk, az ő tanácsait követjük, és hozzá járunk orvoslásért. És ami külön tetszik, hogy ő is elismeri, minta hogy én is, hogy van az a pont, amikor nem elég a természetes gyógymód, akkor jöhet a gyógyszer. Így azonban a bevitt gyógyszer mennyisége törédékére esett viszza az eredeti állapothoz képest.

 • A

  Részletesen elmagyarázta, hogy milyen terápiára van szükségem. Egy természetes beavatkozást javasolt a drasztikus megoldások helyett.

 • F

  Meg vagyok vele teljes mértékben elégedve. Nagyon segítőkész, és kifejezetten kedves. Csak akkor végez műtétet, ha arra valóban szükség van.

 • V

  A kezelés precízen elkezdődött. A kislányom orrának ecsetelését vitte véghez a doktor úr. Hamar túllettünk az eseményen. Határozottan örülök, hogy ez a kis beavatkozás nem rontotta el a kedvét a gyereknek, hogy ismét orvoshoz menjünk. Tudtuk, hogy mi fog történni, ami megnyugtató. Mindenkinek ajánlani tudom csak. Szűkebb környezetemben is terjesztem a címét.

 • B

  A rendelés napján még egy be nem jelentett családtagunknak is lehetőséget kapott a doktor úrral való találkozásra. Fél órával kellet előbb mennünk. Időben ott érkeztünk. A vizsgálat is várakozás nélkül kezdődött. Ami rendkívül tetszett, hogy teljesen más hozzáállással folyt a vizsgálat mint egy megszokott rendelőben. Részletes és precíz magyarázatot adott kisfiam betegségére melyet eddig még sehol. Világos volt számunka is, ami rendkívül fontos. Megkaptuk a kezeléshez a szükséges információkat és a recepteket is. A doktor úr szakmailag és emberileg is nagyon pozitív benyomást tett ránk. Az biztos, hogy bármilyen eredetű fül-orr-gégészeti problémával hozzá fogunk menni. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki a hagyományos rendelőkben nem lát eredményt. Az internetes bejelentkezés egyszerű volt és gyors. Köszönjük és reméljük eredményes lesz a kezelés.

 • F

  Második alkalommal jártunk a doktor úrnál és most sem kellett várakoznunk. Beható vizsgálat után megnyugtató válaszokat adott. Minden részletre kiterjedően elmagyarázta, hogy mi miért történik, és mit miképpen kell kezelni. Kifejezetten örülök annak, hogy tavasszal a doktor úr weboldalára találtam. Azóta már ajánlottam több embernek, hogy keresse fel őt. A következő alkalommal is az internetes jelentkezést fogom választani.

 • I

  A rendelés precízen vette kezdetét. A doktor úr szakértői, világos tájékoztatást adott a gondjaimról. Elmondta az elkövetkezendő tennivalókat és a lehetőségeket. Rendkívül meg vagyok elégedve az ellátással és mindenkinek bátran merem ajánani dr. Tímár Tibort és rendelőjét az internetes foglalással egyetemben.

 • I

  A rendelés precízen vette kezdetét. A vizsgálat során látszott a szakértelem, és ennek megfelelően kiváló volt. Ajánlom másoknak is.

 • I

  Kifejezetten elégedett voltam Timár Tibor rendelésével. A kezelés időben kezdetét vette. Minden felmerülő kérdésre kielégítő, érthető választ adott. A doktor úr higgadt, következetes személyisége önmagában felér a gyógyulással. Csak ajánlani tudom Dr. Timár Tibor doktor urat.

  A véleményt a moderátor a következőképpen módosította: "nagyon jó".

 • F

  Az előre lefoglalt időpontot pontosan tartotta. A kezelések lefolyásával is elégedett vagyok. A körülmények kiválóak voltak. Összefoglalva bátran javaslom a doktor urat. Az internetes bejelentkezés gyorsan ment végbe.

A betegek kérdései (5624)

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Fülészeti tevékenységem egyik fő profilja gyermekeknél és felnőtteknél egyaránt olyan betegek fogadása, akik előzőleg már kaptak véleményt más orvostól, amely vélemény a magyarországi (és kelet-európai) szemléletből fakadóan túl sokszor feltételezi, hogy a probléma megoldása egyedül műtéti. Természetesen előfordul, hogy a műtéti javallattal én is egyetértek. Gyakrabban viszont belgyógyászati jellegű kezeléssel tudjuk a betegséget megszüntetni. E lehetőség hátterében nemritkán az húzódik meg, hogy a hazai gyakorlatban (nemcsak fül-orr-gégész kollégák esetében) az antibiotikumok használata során olyan elveket követnek, melyeket más országokban már túlléptek. A két gyakori hiba, hogy egyrészt túl gyakran kezelnek ismeretlen, sőt nemegyszer tudottan vírusos eredetű betegségeket antibiotikumokkal, másrészt az indokoltan használt antibiotikum adagja, és/vagy időtartama elégtelen. Ilyenkor a gyógyulás elmaradásából nem azt a következtetést szűrik le, hogy másképp kellett volna adagolni, esetleg kiválasztani az antibiotikumot, hanem hogy már csak a műtét segít.
  Egy ilyen sikeresen elkerült műtét után természetesen alkalmam van nemcsak második, hanem első orvosként is kezelni a gyerekeket és felnőtteket, ami sokkal kellemesebb feladat.
  Gyermekgyógyászként is igyekszem higgadtan dolgozni, nem módszerem a szülők ijesztgetése. Súlyosabb esetekben is vállalom a feladatot, mindent megteszek a kórházi kezelés elkerülése végett. Ez eddig tüdőgyulladás, pszeudokrupp, spasztikus hörghurut, hugyúti gyulladás, szalmonellás hasmenés esetén is mindig sikerült. Ilyenkor persze nem adom át a gondot a személytelen hétvégi ügyeletnek.
  Gyerekgyógyászati tevékenységemben is nagy segítség a fülészeti gyakorlat.
  Gyakran vizsgálok Magyarországon élő külföldi betegeket, amit nyelvtudásom (angol, német, francia, olasz, orosz) tesz lehetővé.