Egri-Nagy Tímea

Pszichológus

Calendar-iconCreated with Sketch. Kérd az Előjegyzési Naptárat

Mindenkinek előfordulhat az életében, hogy útelágazáshoz érkezik. A korábban bejáratott problémamegoldó stratégiái csődöt mondanak, nem látja tisztán a helyzetét, úgy érzi, hogy ne... még több

Címek

 • ....

  .......
  1111 Budapest, Pest

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Fizetési módok: Készpénz

  Szolgáltatások

  Konzultáció (első alkalom) 10 000 Ft
  Vizsgálat, konzultáció

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • Mindenkinek előfordulhat az életében, hogy útelágazáshoz érkezik. A korábban bejáratott problémamegoldó stratégiái csődöt mondanak, nem látja tisztán a helyzetét, úgy érzi, hogy nem tud továbblépni. Egri - Nagy Tímea klinikai szakpszichológus-jelölt, pszichodráma vezető vagyok. 8 éves tapasztalattal rendelkezem mentális nehézséggel küzdőkkel folytatott munkában. Munkámat elsősorban pszichodinamikus szemléletben végzem, melynek lényege a problémák mögött meghúzódó tudattalan lelki okok, pszichés konfliktusok feltárása, közös átdolgozása. Az első interjú során (1-2 alkalom) közösen fogalmazzuk meg a terápiás célt és a terápia során együtt keressük meg a megoldáshoz vezető utat.

  Szívesen foglalkozom életkori krízisekkel, melyek az egymást követő életszakaszokat kísérik (pl. kapunyitási-, kapuzárási pánik), életszerepek optimalizálásával (pl. hivatás és a magánélet összeegyeztetése) és élethelyzet változások (pl. válás vagy gyerekek kirepülése) okozta problémákkal. Emellett várom rendelésemen, ha kapcsolati nehézségekkel küzd (pl. párkapcsolat kialakítása, megtartása okoz problémát vagy a szülőkkel romlott meg a kapcsolata) vagy egy szeretett személy elvesztését nem tudja feldolgozni.

Kezelt betegségek

még több
Szakember, akihez időpontot foglalhatsz

Balog Márta

pszichológus,  pszichoterapeuta,  klinikai szakpszichológus

Calendar-iconCreated with Sketch. Foglalás