Dr. Canga Uránia vagyok, diplomámat 1993-ban szereztem meg a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. Két évvel később szakvizsgáztam fog- és szájbetegségekből. 2010… még több

Címek

 • Dr. Canga-Dent Kft.

  Eötvös u. 15., Xv. Kerület
  1067 Budapest, Pest

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

5

Általános Eredmény
3 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • J

  Bátran merem Őt Mindenkinek ajánlani. A rendelője kifejezetten tiszta, és nagyszerűen fel van szerelve mindennel.

 • Z

  Nagyon tiszta, szép a rendelő nála. A szolgáltatása professzionális. Nem köszönhető, hogy a fogorvostól való félelmeim elmúltak.

 • B

  Több mint 12 éve járok hozzá. Nagyon tudom Őt ajánlani mindenkinek. Rendkívül barátságos, és kedves.

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Dr. Canga Uránia vagyok, diplomámat 1993-ban szereztem meg a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. Két évvel később szakvizsgáztam fog- és szájbetegségekből. 2010 tavaszán a fogszabályozás szakvizsgát is kiváló eredménnyel tettem le.

  Már az egyetem előtt is fogászatban dolgoztam egy évig: asszisztens voltam a Gyerekfogászati Prevenciós Bizottságnál. Ekkor az asszisztálás rejtelmeibe, örömeibe, nehézségeibe is betekintést nyerhettem. Az egyetem alatt szintén asszisztálni jártam különböző magánfogászatokra, ahol kiváló kollégáktól sajátíthattam el a szakma mellett az orvosi hozzáállást, és a szakma iránti elkötelezettséget is.
  Fogorvosi pályafutásomat állami rendelőkben, Dunakeszin, illetve Csepelen kezdtem, 1996 óta folytatok magánpraxist. 2000 óta dolgozom ebben a rendelőben a férjemmel együtt.
  Örömmel tölt el, hogy húszéves pályafutásom alatt sok visszajáró páciensem már jó ismerősként, sőt, barátként tekint rám.
  A fogszabályozás iránt azért kezdtem érdeklődni, mert több páciensem bizalommal hozta hozzám gyermekét is, akinek szabályozni kellett volna a fogait. Persze felnőtt ismerőseim is szerettek volna szabályos fogazatot. Bizalmuk ösztönzött arra, hogy kitanuljam a fogszabályzást is.
  Büszke vagyok rá, hogy Dr. Horváth János főorvos úr – az ország legjobb fogszabályozós tutora – elfogadott tanítványának. Nagyon sokat tanulhattam tőle. A mai napig szinte minden fogszabályzós esetemről konzultálok vele és még néhány kollégával, egy ún. study-klubbon.
  Kétgyermekes anyukaként könnyen megtalálom a hangot a gyerekekkel is, így motiválni tudom őket a helyes szájápolásra, az esetleges fogszabályzó készülék viselésére. Kiemelt hangsúlyt fektetek az első találkozásra, mert tudom, ez az első fogászati élmény egy életen át elkísérheti a gyermeket.
  A hozzám ellátogató pácienseket az általános fogászat szinte minden területén el tudom látni. De amikor arra van szükség, az ellátást team-munkában oldom meg, megfelelő szakember bevonásával. Számomra a legfontosabb az, hogy a páciens elégedett mosollyal távozhasson.
  Családi fogászati rendelőnk a legkorszerűbb gépekkel felszerelt és nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a legújabb, legjobb minőségű anyagokkal dolgozzak.
  Hiszem, hogy a XXI. században a korszerű technikai háttér és a képzett, empatikus fogszakorvos garancia arra, hogy a páciensnek elsőként ne a hideglelés jusson eszébe a fogászatról. Minden szaktudásommal és képességemmel arra törekszem, hogy hozzám mosolyogva, bizalommal járjanak a betegek.

Kezelt betegségek

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz