2004-ben a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2009-ben szülészetből és nőgyógyászatból tett szakvizsgát. 2004 és 2009… még több

Címek

 • Ars Medendi

  Rákóczi Ferenc utca 44.
  9024 Győr, Győr-Moson-Sopron

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Szolgáltatások

  Szűrővizsgálatok
  Fogamzásgátlási tanácsadás
  Policisztás ovárium szindróma (pcos) kezelése
  Terhesgondozás
  Nőgyógyászati vizsgálatok
  Ultrahang diagnosztika
  Családtervezési tanácsadás
  Vetélések utáni kivizsgálás
  Változókor (klimax) tüneteinek kezelése

  még több

 • Szolgáltatások

  Szűrővizsgálatok
  Fogamzásgátlási tanácsadás
  Policisztás ovárium szindróma (pcos) kezelése
  Terhesgondozás
  Nőgyógyászati vizsgálatok
  Ultrahang diagnosztika
  Családtervezési tanácsadás
  Vetélések utáni kivizsgálás
  Változókor (klimax) tüneteinek kezelése

  még több

4.5

Általános Eredmény
9 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Cím: Petz Aladár Megyei Oktató KórházSzolgáltatás: terhesség alatti vizsgálatok

  Nagyon meg voltam vele elégedve kedve colt és minden vizsgálatot kívánloan meg csinált.És semmi gond nem volt mindig meg kérdezte a terhesség alatt hogy minden rendben van-e nincs-e semmi

 • K

  A legjobb nőgyógyász,akit eddig ismertem. Kedves,nyugodtsága áthat az emberre. Nem kapkod,nem türelmetlen. Bármi problémám van nyugodtan fordulhatok hozzá. Köszönöm,Doktor Úr! :)

 • V

  3 hete szültem Lendvai doktor Úrnál, a kislányomat mentette meg. Egy csodálatos orvos. A legjobb! Nincs nála jobb orvos! Nélküle nem sikerült volna. Végig mellettem volt és biztatott. Utána többször bejött hozzánk megnézni hogy minden rendben-e. Ha lesz második baba akkor is nála szeretnék szülni mert hála neki a szülés ugyan nagyon nehéz volt de csodás emlék. És ezt neki köszönhetem.

 • V

  Nagyon kedves, figyelmes. Minden kérdésre válaszol. Nyugodtsága áthat az emberre. A fiatalabb orvosi generációnak egy nagyszerű, kiváló nőgyógyásza.

 • V

  Akármit mondhatnak róla,nekem az életemet mentette meg!!Lelkiismeretes nagyon jó orvos és sosem csalódtam benne!Mindkét babámat nála szültem.

 • V

  Lelkiismeretes,nagyon kedves ember, mindenkinek tudom ajánlani. Nekem végigvitte a 9 hónapomatcsak pozitiv véleménnyel tudok lenni vele kapcsolatban.

 • V

  Bárki Bármit mond Lendvai Viktor Doktor úrról! Nem hiszem el amit bárki mond róla 2 gyerköcömet nála szültem és soha jobb orvossal még nem találkoztam! Ocsárolásnak itt helye nincsen nekem mindig mindenben segített és állítani merem nincs olyan orvos aki valaha nem vétett volna hibát! Aki nála jobban végzi a munkáját az Győrben nincsen!!! Bármikor gondom volt a terhesség alatt mindent komolyan vett és kedvesen elmondott mindent mit miért kell csínálni!!!! Soha nem mennék máshoz a gyereket akarnék szülni!!!!!

 • V

  Nemrég nála szültem első babámat Győrben és én csak jót mondhatok róla. Nem volt fogadott orvosom, épp Ő volt ügyeletben. Nagyon rendes és szimpatikus volt. Egyáltalán nem vette félvállról a dolgot, hanem úgy éreztem, teljesen ránk figyel és mindent megtesz annak érdekében, hogy minden rendben menjen. Nem volt bunkó, mindent mondott, hogy épp mi fog történni, mit miért csinál. Profi módon segítette világra a kislányomat, a gátsebemet pedig úgy összevarrta, hogy 1 héttel a szülés után mintha mi se történt volna. Én mindenkinek csak ajánlani tudom!

 • S

  Nagyjából 3 hétre tehető az az időtartam ami alatt nem sikerült neki megállapítani a feleségem igazi problémáját a méhen kívüli terhességet. Öt hete kezdődtek a tünetek az egyoldalú alhasi szúró fájdalom, a barnás és folyamatos vérzés, a rossz közérzet, a fáradékonyság, a szédülés, émelygés. Ezt követően a "doktor" Úr hüvelyi ultrahangon megállapított egy miómát és egy cystát - persze később az is kiderült, hogy nem is volt miómája SOHA!!! Rengeteg antibiotikum melytől semmi nem változott. Miután az alhasi régióban a tumormarker vizsgálatok negatívak lettek megtudtuk, hogy nincs rosszindulatú elváltozás, de a tünetek továbbra is fennálltak. A doki megnyugodott, mi annyira nem, mert semmi nem változott. Azt mondta a következő menses után meg fog szűnni a vérzés. Persze, hogy nem vártunk, addig irány egy másik "szakmai géniuszhoz" aki azt mondta a rendelkezésére álló előzményi anyagokból és az ő hüvelyi utlrahangjából, hogy NŐGYÓGYÁSZATILAG MINDEN RENDBEN, a sebészetre küldte VAKBÉLGYULLADÁS végett. Hölgyeim és Uraim 5 hétig vakbélgyulladással??? Persze, hogy jót kacagott a sebész ezen és azonnali nőgyógyász cserét javasolt és mi szót fogadtunk neki és talán ennek, a sorsnak és a szerencsének köszönhetjük, HOGY A FELESÉGEM ÉL!!!! Ugyanis Nagy Miklós doktor Úr észrevette azt amit egyik dilettáns magukat kollegájának nevező többszöri UH vizsgálat során nem. Javasolt kérem egy egyszerű vizsgálatot, ami perdöntő ebben úgy hívják terhességi teszt. Neki sem mondtunk se kevesebbet se többet mégis Ő lát és nem hezitál. Tudják milyen megnyugtató ez egy beteg számára? Köszönet Nagy Miklós főorvos Úrnak a megfelelő diagnózis felállításáért, illetve a PAMOK Szakrendelésén Busznyák doktor Úrnak és capatának a gyors és szakszerű ellátásért, az életmentő műtéti beavatkozás elvégzéséért. Csak mellesleg jegyezném meg Lendvai Úr, mert doktornak inkább az előző sorban szerepeltetett személyeket hívnám, hogy az én szakmámban ezt úgy hívják: életveszélyt okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés...

  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 2004-ben a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2009-ben szülészetből és nőgyógyászatból tett szakvizsgát. 2004 és 2009 között a pécsi Baranya Megyei Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán dolgozott, majd 2009 óta a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán folytatja tovább gyógyító tevékenységét. 2011 óta Pannonhalmán a Szent Márton Járóbeteg Központban nőgyógyászati szakrendelést, valami várandósgondozást végez.

Kezelt betegségek

 • Hüvelyi fertőzések, kismedencei gyulladások kivizsgálása, kezelé
 • Vérzészavarok diagnosztikája és kezelése
 • PCOS
 • Meddőség