2010-ben a Pécsi Tudományegyetemen dietetikusként végeztem. Tanulmányaimnak és érdeklődési körömnek köszönhetően 2009 óta több sokrétű táplálkozás kutatásban és prevencióval kapcsolatos… még több

Címek

3.5

Általános Eredmény
2 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • R

  Sajnos, mint ahogy a honlap, úgy a szakember sem volt korrekt. Az egyik cikk alapján felkerestem, amikor kiderült, hogy tüdőgyógyász professzor és munkatársa is jegyzi. Kár, hogy sumákolt. Nagyobb segítség lett volna, ha őszinte.
  Egy légzőszervi problémával küzdő

  Dobák Zita2016-02-08

  Kedves Rebeka! Engem sem emailben, sem telefonon nem keresett meg. Nem tudom milyen tüdőgyógyász professzorral beszélt aki engem jegyezne, de szakmailag korrekt és megbízható szakembernek ismernek páncienseim és kollégáim. Ettől függetlenül nyitott vagyok bármilyen szakmai párbeszédre Önnel. Kérem tiszteljük egymást annyira, hogy civilizált módon kommunikáljunk egymással mert az én célom az, hogy segítséget nyújtsak azoknak akik dietetikával kapcsolatos problémával fordulnak hozzám.

 • V

  Szimpatikus, fiatal szakember, mindent részletesen elmondott és sokat segített. Ajánlom mindenkinek.

A betegek kérdései (1)

Kérdése van az egészségével kapcsolatban?

Ask questions to thousands of doctors, you will receive answer for your question within 48h, completely for free.

Kérdezz a szakembertől

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 2010-ben a Pécsi Tudományegyetemen dietetikusként végeztem. Tanulmányaimnak és érdeklődési körömnek köszönhetően 2009 óta több sokrétű táplálkozás kutatásban és prevencióval kapcsolatos rendezvényen vettem már részt. Tudományos publikációkat írok, nemzeti és nemzetközi konferenciákon képviselem szakmámat. Tudományos Diákköri Tagként elsősorban az élelmiszercímke és egészséges táplálkozással, élelmiszer-választási szokások feltérképezésével foglalkoztam.
  2013-ban folytatva tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem, okleveles táplálkozástudományi szakembereként végeztem kiváló eredménnyel.
  2011-től a Telki Magánkórház dietetikusa, majd élelmezésvezetője lettem. Megbízott projektekkel kapcsolatosan egyéni tanácsadás, szakmai előadások tartása, mintaétlapok tervezése, diétás élelmezési feladatokkal kapcsolatos szakmai segítségadással foglalkozom.
  2013 óta az Országos Sportegészségügyi Intézet (OSEI), Teljesítménydiagnosztikai Kutató Osztályán élsportolókkal dolgozok, mint szakmai tanácsadó, vállalkozó dietetikus.
  2014-től a Testnevelési Egyetem, Sporttudományi Doktori Iskola doktorandusz hallgatója vagyok.
  Jelenleg a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) Dietetikai Szakmai Tagozatának vezetője vagyok.
  Legfőbb érdeklődési köröm: sporttáplálkozás, klinikai táplálás, cukorbetegség és elhízás kezelése, funkcionális élelmiszerek. Ebben a körben említem, hogy hivatásom meg, és elismertetése az egészségügyben és azon kívül a népesség széles rétegében érdeklődésem középpontja.

Szakterületek

 • Dietetika
Szakember, akihez időpontot foglalhatsz