1970-ben felvételt nyert a Debreceni Orvostudományi Egyetemre, ahol 1976-ban kapott orvosi diplomát "cum laude" minősítéssel. 1976-78 között A BAZ Megyei Kórház Urológiai Osztályán… még több

Címek

5

Általános Eredmény
9 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • K

  Az esetem hasonló mint ttomi hozzászólóé.

  18 évesen prosztatagyulladással kezdtek kezelni 2015 áprilisában. Az első magánorvosom megállapította hogy prosztatagyulladásom van. Felírt antibiotikumos és injekciós kezelést, nem hatott semmit, így befektetett a kórházba az Urológia Osztályra. Senki sem akarta elhinni hogy 18 évesen eme betegség előfordulhat ugyanis nem erre a korosztályra jellemző. A lényeg a lényeg, 1 hetet voltam bent, ezalatt rengeteg antibiotikumos kezelést kaptam infúzión keresztül. A bélrendszerem jóformán alig akart helyreállni a sok gyógyszertől. A végén úgy váltam el a kórháztól hogy az illető magánorvos nem tudta hogy mit kezdjen velem, felírt nemi betegségre utaló gyógyszereket... ezúton is köszönöm szépen. Ekkor kezdtem kutakodni az interneten, az országban elismert urológusok után. Ekkora találtam rá Kolozsy Zoltán doktor úrra. Lassan egy éve járok hozzá és az állapotom akkor kezdett fokozatosan javulni, mikor ő lett a magánorvosom. Mára elértük hogy a prosztatám rendben van és csak kontrollra járok. Empatikus, közvetlen és magabiztos egyénnek tartom.

  Aki hozzá fordul segítségért, nem fog csalódni. Csak ajánlani tudom! :)

 • T

  Kórházról kórházra járva nem tudtak mit tenni a prosztata gyulladásommal, csak az antibiotikumot és a nem steroidos gyulladásgátlókat adták UH minden nélkül. Majdnem teljesen tönkre tették a bélrendszeremet és az egészségemet. Végül felkerestem Doktor Urat és kb azonnal tudta miként és hogyan kell hogy kezeljük. Eltelt 1 év, ennyi kellett hozzá hogy szinte tünet mentessé váljak és már csak félévente kell kontrollra járnom. Emberileg elismerésem, ritka türelmes és empatikus orvos

 • M

  A legnagyobb tudással rendelkező urológus, akivel valaha találkoztam. Messziről is járnak hozzá. Mindig van egy kedves szava, nagyon aranyos.

 • S

  Neki köszönhetem a gyógyulásomat. Nagyon meg vagyok Vele elégedve. Sok évig jártam hozzá kezelésre. Rendívül empatikus.

 • K

  A magánrendelését látogattam meg. Nagyon udvarias és kedves volt. A diagnózis elmondása után az operáció mellett döntöttünk. A legjobb döntés volt. Maximálisan elégedett vagyok vele.

 • S

  3. 6 évvel ezelőtt az édesapámat végighurcoltam a fél országon, még Pesten is voltunk meg a Dunántúlon. Két klinikán is jártunk. Sehol nem tudták megmondani mi a baja valóban. Valahol azt tanácsolták , hogy vigyem Nyíregyházára, mert ott dolgozik Dr. Kolozsy Zoltán Főorvos Úr, nemzetközi színvonalú urológus. Mivel nem vagyok odavaló, a magánrendelőjébe kerestük, ott vizsgálta először. amit sehol máshol nem tapasztaltam, nem fogadott el vizsgálati díjat, mert azt mondta, itt a rendelőbe nem tudta kideríteni pontosan mi baja, a kórháza kell menni, tükrözés is kell. Egy hét múlva már túl volt a műtéten, mert rákot talált. Most 87 éves édesapám és jól van. Sajnos, ma már hiába vinném, mert ahogy hallom, a főorvos úr otthagyta a kórházat.

 • S

  Voltak urológiai problémáim, de a doktor Úr kiválóan kezelte azokat. Nagyon alaposan vizsgált. Mindenkitől, csak pozitívumokat hallottam vele kapcsolatban.

 • T

  Neki köszönhető, hogy lehetett gyerekem. Nagyszerű urológus. Öt hónap kellett csak neki, hogy kiderítse a problémám okát és megoldja.

 • G

  Mindenkinek ajánlom, aki egy normális, rendes urológust keres. Minden tekintetben megbízható. Örülök, hogy Ő vizsgált és kezelt.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1970-ben felvételt nyert a Debreceni Orvostudományi Egyetemre, ahol 1976-ban kapott orvosi diplomát "cum laude" minősítéssel.

  1976-78 között A BAZ Megyei Kórház Urológiai Osztályán dolgozott, illetve katonai szolgálatát töltötte. 1978 májusától fél éves sebészeti gyakorlaton volt a Kisvárdai Kórház Sebészeti Osztályán.

  1978 november 1.-től a Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Jósa András Kórház Urológiai Osztályán dolgozott.