Több évtizedes szakmai tapasztalatával, valamint orrlégzéssel kapcsolatos klinikai kutatásaiban elért kimagasló eredményeivel a lézeres fül-orr-gégészet legismertebb hazai szakembere.… még több

Címek

 • Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

  Fizetési módok
  Készpénz

  Szolgáltatások

  Ellenőrző vizsgálat 5 000 Ft
  Konzultáció, általános vizsgálat 12 000 Ft
  Vizsgálat, konzultáció
 • MOM Park Medical Center

  Alkotás út 53. MOM PARK II. EMELET, Xii. Kerület
  1123 Budapest, Pest

  Kapcsolati adatok

  Fizetési módok
  Bankkártya, Készpénz, Egészségpénztár Kártya

  Szolgáltatások

  Allergológiai szakorvosi vizsgálat 16 000 Ft
  Góc vizsgálat 15 000 Ft
  Orrmelléküreg ultrahang vizsgálat 5 000 Ft
  Fül-orr-gégészeti szakorvosi vizsgálat endoszkópos vizsgálattal 16 000 Ft
  Orrvérzés megszüntetése lézerrel 30 000 Ft
  Vizsgálat, konzultáció

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Több évtizedes szakmai tapasztalatával, valamint orrlégzéssel kapcsolatos klinikai kutatásaiban elért kimagasló eredményeivel a lézeres fül-orr-gégészet legismertebb hazai szakembere. Tudományos kutatásainak eredményeit számos cikkben, tanulmányban tette közzé. A Semmelweis Egyetemen akkreditált orvostovábbképző tanfolyamoknak rendszeres előadója. Az Ecto Derma Polyklinikán (ma Gáspár Medical Center) 2006 óta áll alkalmazásban, 2011-től az intézmény igazgatója.

Szakterületek

 • audiológus
 • lézersebész
 • felnőtt fül-orr-gégész
 • gyermek fül-orr-gégész
még több
4.5

Általános Eredmény
12 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • É

  Lézeres garatmandula-műtét volt. Precíz, korrekt, kedves,szakmailag nagyon jó orvos. Ajànlom mindenkinek. Éva

 • T

  Körülbelül 1 éve találtunk rá Medveczki Zoltán doktor úrra! A férjemet ekkor már hosszú hónapok óta félrekezelték az állami intézményekben, továbbá fülpanaszaira többnyire csak legyintettek. A háziorvosunk éppúgy, mint az állami intézményben dolgozó füll-orr gégészek....
  Dr. Medveczki Zoltán úrhoz szerencsére, pont az utolsó pillanatokban kerültünk, amikor a férjemnek már olyan fájdalmai voltak, mely elviselhetetlen volt számára, a hallását már szinte elvesztette.
  Tisztelt doktor úrnak hála, két műtét és egy kis utókezelés segítségével a férjem teljesen rendbe jött. Azóta a 4 éves kislányommal is hozzá járunk, mert a gyermekorvos is sajnos csak tüneti kezeléseket alkalmazott, így a kislányom fülére végül ráhúzódott a megfázás! Doktor úr kezelésének hála néhány nap alatt ő is helyre jött!
  Szívből ajánlom mindenkinek Medveczki doktor urat, nagyon kedves, precíz és nem futó-szallagon dobálja ki rendelőjéből a betegeket, hanem igazán sok időt és energiát fektet a betegség pontos diagnosztizálására!
  Nagyon szépen köszönjük neki!

 • V

  Krisztina (2015. június 16.)
  Lézeres orrpolipműtétet végzett rajtam a doktor úr. Részletesen elmagyarázta a betegséget és a műtét menetét is. Abszolút fájdalommentes és gyors volt a beavatkozás. Nagyon szimpatikus , kedves és precíz ember. Maximálisan elégedett vagyok. Csak ajánlani tudom annak, aki megbízható szakembert keres.

 • V

  Sajnos nagyon csak pénzre ment rá (nála igénybe vehető lézer, mágnesterápiás kezelés, stb) és egyéb elérhető lehetőségekről (pl műtét) nem tájékoztatott, így nem ajánlanám senkinek.

 • M

  Sajnos nekem közel sem ilyen jó a véleményem Medveczki doktor úr tevékenységéről. 2013-ban operált a doktor úr lézeres alsó orrkagyló műtéttel. A beavatkozás sem volt olcsó, de nem is ez volt a baj, hanem az, hogy panaszaim változatlanok maradtak. Most két évvel később egy másik fül-orr-gégészt kerestem meg, aki csodálkozott azon is, hogy nem készült CT felvétel. A CT-n egyértelműen megmutatta nekem a panaszok okát, FESS műtétet végzett, azóta orrlégzésem drasztikusan megjavult, éjszaka nyugodtan alszom, megszűnt a horkolás.

 • K

  A héten műtött egy csúnya arcüreg gyulladással,fantasztikus ember,orvos. Hihetetlen hogy sikerült ilyen szuper orvost találnom. Türelmes és a legjobbat akarja a betegnek. Ő igazán a gyógyítást szívből végzi.

 • C

  Profi, gyors, precíz, körültekintő, magára az emberre odafigyelő, törődő, alapos, emberi, barátságos, udvarias, korrekt, magas szakmai tudású. Részletesen elmagyarázza, akár papírlapra le is rajzolva az adott betegséget, a megoldási javaslatát, annak módját. Szívéből teszi a dolgát, lelkiismeretes orvos. Csak köszönettel tartozom.

 • K

  A szolgáltatásai korrektek. Őszintén ajánlom őt. Nem kellett meg benne csalódnom semmilyen tekintetben sem.

 • S

  Sokkal előbb fogadott, mint ahogy kellett volna neki. Az elégedettségem maximális. Másnak is csak ajánlani tudom.

 • L

  Rendkívül meg vagyok vele elégedve. Hamarabb kerültem nála sorra, mint ahogyan számítottam rá. Csak ajánlani tudom Őt.

Szakember, akihez időpontot foglalhatsz

Szűcs Enikő

fül-orr-gégész

Foglalás