Dr.

Nagy Zoltán

verifiedCreated with Sketch.

Fogorvos

4 vélemény +hozzáad

http://central-dental.hu/ Diplomámat 2009-ben szereztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán cum laude minősítéssel. A fogorvosi diploma megszerzését követően 2012-ben a SOTE… még több

Címek

5

Általános Eredmény
4 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • H

  A Doktor Úr nagyon alapos, mindig magas minőségű munkát végez, csak azzal elégedett. Nagyon megnyugtató, hogy munka közben informál arról, hogy mi fog történni. Így mindig lehet tudni, hogy mire kell számítani, mi az az érzés, ami normális, és mi az, ami miatt jelezni kell. Régebben mindig egy kis félelemmel mentem fogorvoshoz, hozzá nyugodtan jövök.

 • H

  Nagy doktor úrnál régen nem tapasztalt pozitív élményben volt részem. Alapos és teljeskörű ellátást kaptam. A doktor úr nagyon kedves volt, nem csak a jelenlegi problémát kezelte, felhívta a figyelmemet a jövőben esetlegesen előforduló dolgokra is. Mindenképp hozzá fogok visszajárni, ha fogorvosra lesz szükségem!

 • T

  Bevallom őszintén, hogy fogorvoshoz mindig idegesen és izzadó tenyérrel mentem, és mindig csak akkor amikor már nagy fájdalmat éreztem. Így indultam el Dr. Nagy Zoltánhoz is. Doktor Úr a kezelés alkalmával a feltárt problémákra egyértelműen és érthető módon hívta fel a figyelmem, valamint folyamatosan tájékoztatott kezelés menetéről. Figyelmessége és magabiztossága magas bizalmat alakított ki és már 3. éve, hogy rendszeresen látogatom - megelőzve a fájdalmakat.

 • C

  Kiváló minőségű, fájdalommentes kezelés. Páciens központú megközelítés. Bátran ajánlom mindekinek Nagy doktort!

  Nagy Zoltán2016-10-25

  Köszönöm visszajelzését! Szükség esetén forduljon hozzám ismét bizalommal!

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • http://central-dental.hu/
  Diplomámat 2009-ben szereztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán cum laude minősítéssel. A fogorvosi diploma megszerzését követően 2012-ben a SOTE Fogorvostudományi Karán tettem szakvizsgát Konzerváló Fogászatból és fogpótlástanból. A Dento-alveolaris sebészet szakképzés szakgyakorlatát a MH Honvédkórház Szájsebészeti Részlegén 2015 júniusában fejeztem be.
  2009 óta folyamatosan magán praxisban dolgozom, célom minden esetben, hogy pácienseim számára a lehető legjobb ellátást nyújtsam.Érdeklődésem elsősorban a megtartó fogászatra és a szájsebészetre irányul. Szaktudásom fejlesztése érdekében folyamatosan szakmai továbbképzéseken veszek részt általános fogászat, szájsebészet, illetve az implantológia szakterületén egyaránt. Számomra a legfontosabb, hogy pácienseim elégedetten és bátran mosolyogva távozzanak. Minden esetben velük együttműködve, a lehető legjobb megoldást keresem, amelynek megvalósításához kiválóan felszerelt rendelőnk nyújt biztos hátteret.
  Praxisomat 2016. októberétől a belvárosban, a Denthof rendelőben, a Central-Dental fogászatnál folytatom tovább. Várom korábbi és leendő pácienseimet a Deák Ferenc téri metró megállótól pár percre,a Fehér Hajó utcában!
  http://central-dental.hu/

Szakterületek

 • Konzerváló Fogászat- és Fogpótlástan szakorvos

Kezelt betegségek