1992-ben a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1996-ban fül-, orr- és gégegyógyászatból tett... még több

Ön ez az orvos?

76

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése

Címek

 • Kenézy Gyula Kórház

  Bartók Béla út 2-26.
  4031 Debrecen, Hajdú-Bihar

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • 1992-ben a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1996-ban fül-, orr- és gégegyógyászatból tett szakvizsgát. A Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet Fül-Orr-Gége, Fej- és Nyaksebészeti Osztályának csoportvezető főorvosaként végez gyógyító tevékenységet.

Értékelések:

 • Kisfiamat műtötte a héten.Nagyon jò orvos!Kedves,figyelmes és nagyon aranyos!A hangja is megnyugtatò! :) Csak ajànlani tudom,bàtran fordulhat hozzà az ember!

 • Kisfiamat műtötte, engem is kezelt már. Nagyon kedves, aranyos.Hozzánk sokszor bejött látogatni. Ajánlom bárkinek!! :)

 • Nagyon jó orvos! Ajánlani tudom mindenkinek!! Kedves, aranyos,barátságos! Múlt héten műtött, nem is kerülhettem volna jobb kezek közé!! :)

 • Rendkívül figyelmes, empatikus és kedves a gyerekekkel. Megnyugtató a hangja, igazi gyerekbarát orvos. A vele dolgozó asszisztensek is nagyon szimpatikusak és barátságosak!!!

 • Kedves,nagyon figyelmes , óvatosan bànik a gyermekekkel, empatikus orvos mindenkinek ajànlani tudom.