Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

1992-ben a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1996-ban fül-, orr- és gégegyógyászatból tett... még több

Címek

 • Kenézy Gyula Kórház

  Bartók Béla út 2-26.
  4031 Debrecen, Hajdú-Bihar

  Kapcsolati adatok

  102
  profil megtekintés az elmúlt 30 napban

  Ez az Ön profilja?
  Kapcsolat

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 1992-ben a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 1996-ban fül-, orr- és gégegyógyászatból tett szakvizsgát. A Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet Fül-Orr-Gége, Fej- és Nyaksebészeti Osztályának csoportvezető főorvosaként végez gyógyító tevékenységet.

Értékelések:

5 vélemény

 • Kisfiamat műtötte a héten.Nagyon jò orvos!Kedves,figyelmes és nagyon aranyos!A hangja is megnyugtatò! :) Csak ajànlani tudom,bàtran fordulhat hozzà az ember!

 • Kisfiamat műtötte, engem is kezelt már. Nagyon kedves, aranyos.Hozzánk sokszor bejött látogatni. Ajánlom bárkinek!! :)

 • Nagyon jó orvos! Ajánlani tudom mindenkinek!! Kedves, aranyos,barátságos! Múlt héten műtött, nem is kerülhettem volna jobb kezek közé!! :)

 • Rendkívül figyelmes, empatikus és kedves a gyerekekkel. Megnyugtató a hangja, igazi gyerekbarát orvos. A vele dolgozó asszisztensek is nagyon szimpatikusak és barátságosak!!!

 • Kedves,nagyon figyelmes , óvatosan bànik a gyermekekkel, empatikus orvos mindenkinek ajànlani tudom.