Tisztelt Páciensünk! A Centro-Medical Szakorvosi Magánrendelőben a modern szakorvosi diagnosztikai és terápiás eljárások mellett kiemelt szerepet tulajdonítunk a szervezetre nem… még több

Címek

 • Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

5

Általános Eredmény
1 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • V

  Gyorsan, szakszerűen, fájdalommentesen, a lehető legrövidebb idő alatt talpra állít, mellé kedves és udvarias is!

A betegek kérdései (1)

Kérdése van az egészségével kapcsolatban?

Ask questions to thousands of doctors, you will receive answer for your question within 48h, completely for free.

Kérdezz a szakembertől

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Tisztelt Páciensünk!

  A Centro-Medical Szakorvosi Magánrendelőben a modern szakorvosi diagnosztikai és terápiás eljárások mellett kiemelt szerepet tulajdonítunk a szervezetre nem ártalmas, természetes gyógymódok, biofizikai módszerek alkalmazásának, melyek együttes felhasználásával a legmegfelelőbb és leghatásosabb egyénre szabott kivizsgálásokat és kezeléseket tudjuk elvégezni, rövid várakozási időn belül.

  Számunkra az Ön egészsége az első és legfontosabb. Rendelőnkben magas színvonalú, betegközpontú szakorvosi ellátást biztosítunk kellemes, nyugodt környezetben. Az előjegyzési időpontokat szigorúan betartjuk, várakozási idő nincs, pácienseink kivizsgálására, kezelésére, tájékoztatására, kérdéseik megválaszolására mindig elegendő időt biztosítunk.

  Sürgős esetben lehetőség van soron kívüli szakorvosi ellátásra is, amennyiben a körülmények azt indokolják és lehetővé teszik, kizárólag előzetes telefonon történt bejelentkezés alapján.

  Pácienseink számára lehetőséget biztosítunk telefonos szakorvosi konzultációra és tanácsadásra is, természetesen ez nem helyettesítheti a megfelelő szakorvosi vizsgálatot.

  A diagnosztikai vizsgálatok egy részére (laboratórium, ultrahang, MRI) akár orvosi javaslatra, akár saját elhatározásukból is jelentkezhetnek. A vizsgálatok előtt javasoljuk szakorvosi vizsgálat és konzultáció elvégzését, melyre rendelőnkben is lehetőséget biztosítunk. CT-vizsgálat végzése előtt (tekintettel arra, hogy röntgensugárzást használó diagnosztikai eljárásról van szó) rendelőnkben minden esetben kötelező szakorvosi vizsgálat és konzultáció, még akkor is, ha a páciens korábban már részt vett máshol szakorvosi vizsgálaton. Rendelőnk nem tehető felelőssé páciensünk vizsgálatára vonatkozó szakszerűtlen utasításából eredő mindazon kárért, ha a páciens a figyelmeztetés ellenére olyan vizsgálatot kér, amely nem egyezik meg a panaszokat szakmailag ténylegesen magyarázó elváltozások kimutatására szükséges vizsgálattal!

  CT és MRI vizsgálatoknál kontrasztanyag adása esetén minden esetben szükséges vesefunkciós vizsgálat (vérvétel: karbamid, kreatinin, GFR) elvégzése a vizsgálat előtt! Ebben az esetben kérjük, hogy a vizsgálatra a laborlelettel együtt érkezzen. Laborvizsgálat végzésére a rendelőnkben is lehetőség van. Amennyiben a vizsgálat végzésekor ilyen laborlelettel nem rendelkezik, és a vizsgálat végzése közben a radiológus kontrasztanyag adását javasolja, ezt egy másik időpontban végezzük el a laborlelet birtokában.

  Fontos! MRI berendezésünknél 115 kg a súlyhatár. 115 kg felett nem áll módunkban a vizsgálatot elvégezni.

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy az MRI- és UH-vizsgálatokat a Centro-Medical Diagnosztikai Központban (1038 Budapest, Csobánka tér 6.), a CT- és egyéb képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat nem rendelőnkben, hanem szerződéses szolgáltató partnereinknél végezzük teljes körű ügyintézéssel, rövid várakozási idővel.

  Az alkalmazott terápiás eljárások előtt szakorvosi vizsgálat és konzultáció minden esetben kötelező, még akkor is, ha a páciens máshol már részt vett orvosi vizsgálaton!

  A Centro-Medical Szakorvosi Magánrendelő az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral nem áll szerződéses jogviszonyban, ezért OEP térítéses vizsgálatot nem végzünk.

  Amennyiben kérdése van, vagy időpontot szeretne egyeztetni, kérjük hívja rendelőnket, ahol készséggel állunk rendelkezésére!


  Szakorvosi vizsgálatok és konzultációk


  Általános orvosi vizsgálat

  Idegsebészeti vizsgálat

  Sportorvosi vizsgálat

  Fájdalom ambulancia

  Fejfájás ambulancia

  Gerinc ambulancia

  Orvosszakértői véleményezés


  Szakorvosi diagnosztikai eljárások


  Laboratóriumi vizsgálatok

  Góckutatás

  Helicobacter szűrés

  Candida szűrés

  Vérnyomás- és EKG-monitorozás

  Gerinc funkcionális és statikai vizsgálata


  Képalkotó diagnosztikai vizsgálatok


  CT vizsgálat - Számítógépes Rétegfelvétel - natív

  CT vizsgálat - Számítógépes Rétegfelvétel - kontrasztanyagos

  MRI vizsgálat - Mágneses Rezonancia Vizsgálat - natív

  MRI vizsgálat - Mágneses Rezonancia Vizsgálat - kontrasztanyagos

  Virtuális colonoscopia

  Cardio - CT vizsgálat

  PET⁄CT vizsgálat


  Szakorvosi terápiás eljárások


  Neurálterápia

  Elektroterápia, ingeráram kezelés

  Ultrahang kezelés

  Lökéshullám terápia

  Lézerterápia

  Magnetoterápia (mágnesterápia)

  Cryoterápia (hidegterápia)

  Mikrohullám terápia

  Polarizált fényterápia

  Vákumterápia


  Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket, hogy milyen gyakrabban előforduló panaszokkal és betegségekkel fordulhatnak rendelőnkhöz segítségért. Természetesen a felsorolás nem teljes, amennyiben kérdésük van, kérjük hívják rendelőnket, ahol készséggel állunk rendelkezésükre.


  Mozgásszervi betegségek komplex kivizsgálása és kezelése

  Panaszok

  Gerincfájdalom, nyakfájás, cervicalis myalgia, brachialgia, cervicobrachialgia, hátfájás, derékfájás, lumbágó, isiász, ülőideg bántalom, ülőideg fájdalom, lumboischialgia, vállfájdalom, könyökfájdalom, csuklófájdalom, kézfejfájdalom, csípőfájdalom, térdfájdalom, bokafájdalom, lábfejfájdalom, végtagfájdalom, csontfájdalom, izomfájdalom, ínfájdalom, ízületi fájdalom. Diffúz, bizonytalan és ismeretlen eredetű fájdalmak. Ízületi merevség, ízületi instabilitás, ízületi lazaság.
  Betegségek

  Gerincbetegség: csigolyakopás, csigolyameszesedés, spondylosis, spondylarthrosis, discopathia, polydiscopathia, porckorongsérv, gerincsérv, discus hernia, porckorong előboltosulás, discus protrusio, porckoronggyulladás, spondylodiscitis, csigolyaelcsúszás, spondylolisthesis, gerinccsatorna szűkület, canalis spinalis stenosis, gerincferdülés, scoliosis, Tarlow cysta.

  Ízületi gyulladás: bakteriális ízületi gyulladás, autoimmun ízületi gyulladás, rheumatoid arthritis, Bechterew kór, Reiter kór, psoriasis eredetű ízületi gyulladás, enteropathiás arthritis, Lyme arthritis, sokízületi gyulladás, köszvényes ízületi gyulladás, chondrocalconiosis, álköszvény, csonthártya gyulladás, periostitis.

  Ízületi kopás, ízületi meszesedés, arthrosis, osteoarthrosis, omarthrosis, coxarthrosis, gonarthrosis.

  Ízületi sérülések és sérülés utáni állapotok.

  Porcrendellenesség, chondropathia.

  Bursitis (ízületi tömlő gyulladás), tendinitis (ínszalag gyulladás), tendovaginitis (ínhüvely gyulladás), synovitis (ízületi tok gyulladás).

  Izomgyulladás, myositis.

  Fibromyalgia. Fibrositis.

  Reumatizmus.

  Temporomandibularis dysfunctio, az állkapocsízület fájdalmas betegsége.

  Tietze szindróma.

  Rotátor köpeny sérülés, rotátor köpeny szakadás. Periarthritis humeroscapularis. Befagyott váll tünetegyüttes.

  Impingement szindróma.

  Teniszkönyök, epicondylitis lateralis, golfkönyök, epicondylitis medialis.

  Ganglion.

  Dupuytren contractura.

  Carpalis alagút szindróma, carpal tunnel syndroma. Egyéb alagút szindrómák.

  Baker cysta.

  Sarkantyú. Hallux valgus. Kalapácsujj.

  Csontritkulás, csont ásványi anyag tartalom csökkenése, osteoporosis, osteopenia.

  Csont- és porcszövet sérülései balesetek, sportolás, megterhelés és műtétek után.

  Gerincsérülések utáni állapotok.


  Idegrendszeri betegségek komplex kivizsgálása és kezelése

  Panaszok

  Fejfájás, szédülés, egyensúlyzavar, látászavar, fülzúgás, fülcsengés, zsibbadásérzés, alvászavar, arcfájdalom, idegi fájdalom, izomfájdalom.
  Betegségek

  Fájdalom szindrómák, neuralgiák (fejfájások, migrén, arcidegzsába, trigeminus neuralgia).
  Idegbántalmak, idegbénulások.
  Neuropátiák.

  Lyme kór.

  Agyi keringési zavarok.

  Gerincvelő sérülések utáni állapotok.

  Izombetegségek, izomgyengeségek, izombénulások.


  Fájdalom ambulancia

  Különböző eredetű heveny és idült fájdalmak (mozgásszervi, onkológiai, keringési, anyagcsere) kivizsgálása és komplex terápiája.

  Krónikus fájdalom szindróma kivizsgálása és kezelése.

  Fejfájás ambulancia

  Elsődleges, migraine, cluster, tensios és kevert típusú fejfájás és másodlagos fejfájások kivizsgálása és komplex terápiája.


  Góckutatás

  Számos, nem teljesen tisztázott eredetű panasz és tünet mögött (pl.: ízületi fájdalmak) az alapbetegség diagnosztizálása, differenciál-diagnosztikai problémák megoldása.