Szegeden végeztem az Orvostudományi Egyetemet.
Végzés után a Ribári Professzor Úr meghívására a Fül- Orr- Gége Klinikára kerültem, ahol igen hamar bekapcsolódhattam az egyetemen…
még több

Címek

 • Anna-Lak magánklinika

  Kálvária sugárút 51.
  6724 Szeged, Csongrád

  Kapcsolati adatok

  Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

  Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • Szegeden végeztem az Orvostudományi Egyetemet.
  Végzés után a Ribári Professzor Úr meghívására a Fül- Orr- Gége Klinikára kerültem, ahol igen hamar bekapcsolódhattam az egyetemen folyó klinikai és tudományos munkába.
  Olyan prominens egyéniségekkel dolgozhattam együtt, mint Prof. Czigner Jenő, Prof. Jóri József, Dr. habil. Kiss József Géza, Dr. Kadocsa Edit, Dr. Berényi Imre, akiket azóta is tanítómestereimnek tekintek. A szakma elsajátításában sokat köszönhetek Dr. Iván Lászlónak és Dr. Szabados Évának. A tudományos munkámban nagyon sokat köszönhetek és hálával gondolok Prof. Benedek Györgyre, Prof. Jancsó Gáborra, Prof. Sziklai Istvánra és Prof. Bari Ferencre. Szakmai tanulmányaim során nagyon sokat tanultam az ország egyéb egyetemein is, Pécsen Bauer Miklós, Pytel József, Budapesten Ribári Ottó, Z. Szabó László és Répássy Gábor professzoroktól. 1993-as Michigani tanulmányutam alkalmával sajátítottam el több új műtéti eljárást a fülsebészet, illetve az agyalapi sebészeti beavatkozások területén, melyért hálás szívvel gondolok vissza Charles J. Krause, Josef M. Miller, és Alfred L. Nuttall professzorokra. 1996-ban Laser-es vizsgálatok segítéségével elsőként írtam le a belsőfül és az agytörzs keringésszabályozás egyik idegrendszerét. Ennek ismeretében a halláscsökkenés, fülzúgás, szédülés okának megismerése és kezelése könnyebbé vált kollegáim kezében is.
  Az elmúlt 21 évben több, mint 10.000 sikeres fül-, orr-, gégészeti műtétet végeztem a legmodernebb laseres és hagyományos módszerekkel.
  Az új műtéti technikák bevezetése mellett lehetőségem nyílt nemzetközi kutatásokban történő részvételre is.
  1993, 1996-ben először állatkísérleteket végeztem Ann Arborban (MI), az USA-ban, majd a világon elsőként teszteltem a n. trigeminus hatását a belsőfül szabályozásában.

  Ezen munka folytatására kaptam további meghívást Portlandba (OR), USA, ahol az általam megkezdett tudományos munkát már több intézet folytatja. Jelenleg is ennek az egyetemi klinikának visiting associate professzora vagyok.

  Eddigi munkám elismeréseként a Szegedi Tudomány Egyetem habilitált doktori fokozattal tisztelt meg. A Magyar Tudományos Akadémia munkám elismeréseként 1997-ben Széchenyi professzúrával tüntetett ki. 2001-ben Czigner Jenő profeszor úr klinikáján egyetemi docensnek nevezett ki. Munkámat jelenleg magánambulanciámon végzem.
  Orvosi és kutatási eredményeimet összegezve 1997-ben az orvostudományok kandidátusa minősítést kaptam a Magyar Tudományos Akadémiától, amelyért ez úton is köszönetemet fejezem ki Czigner Jenő, Benedek György, Jancsó Gábor és Bari Ferenc professzoroknak, akik téma- ill. programvezetőim voltak, és maximális támogatásban részesítettek.
  Tanulmányútjaim között szerepel Tuzla, Greifswald, Gent, Turku, Seattle, Rochester, Ann Arbor, Detroit, Toledo, Minneapolis, Portland, Auckland, Bécs, Baltimore, Salzburg, Stockholm.
  Magánambulanciám
  Jelenleg a megszerzett tapasztalataimat és tudásomat a fül- orr- gégészeti betegeim javára kívánom fordítani. Rendelőmben a legkorszerűbb műszerek: nagyfelbontású operációs mikroszkóp, orr- és garat vizsgálatára alkalmas mikroszkópos kamerarendszer (endoscope), hallásvizsgálati berendezések (audiológia, tympanométer), laser állnak rendelkezésemre.
  Célkitűzésem, hitvallásom
  Évekkel ezelőtt többhónapos betegségben szenvedtem. Ekkor értettem meg, hogy betegeimnek arra van szüksége, hogy őket gyógyítsam, ne a betegségüket. A gyógyítás több mint egy szerv kezelése.
  Én szerencsésen meggyógyultam. A megújult energiámat betegeim javára szeretném hasznosítani.

  Forduljon hozzám bizalommal.
5

Általános Eredmény
1 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • thank you!!!!!!!!11 dr Vass from Arad,you are a very good doctor I AM BORN FOR THE SECOND TIME! in may 2011.