Kérd az Előjegyzési Naptárat

Általános orvosi diplomáját a Debreceni Egyetemen szerezte meg, majd a debreceni Kenézy Gyula Kórházban kezdte meg orvosi karrierjét.1995-ig sebészként állt alkalmazásban. Tanulmán... még több

Címek

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Általános orvosi diplomáját a Debreceni Egyetemen szerezte meg, majd a debreceni Kenézy Gyula Kórházban kezdte meg orvosi karrierjét.1995-ig sebészként állt alkalmazásban. Tanulmányai elvégzéséhez szükséges gyakorlatot a Honvéd Kórházban szerezte meg, majd 1997-ben plasztikai sebészi szakvizsgát tett. Két évig a mikrosebészet területén bővítette tudását.

Betegek véleményei

 • nagyon jó

  40 kg fogyás után kerestem fel a doktor urat, már az első beszélgetés alkalmával tudtam,hogy rá bízhatom magam. Has és comb plasztikám volt egyszerre. Gyönyörű széppé tett közel 5-órás műtét után.A felépülésem alatt is bármikor kétségeim voltak, figyelt rám meg erősített, meg nyugtatott. ( Éjjel nappal hívhattam.) :) Legközelebb is csak a doktor urat keresném, és ajánlani is csak őt tudom....

 • nagyon jó

  Több ismerősnek és nekem is mellplasztikai műtétünk volt nála, nagyon szép az eredmény és korrekt volt minden. Kiváló szakértelemmel dolgozik, legjobb példája, hogy nem csak Budapesten vannak jó doktorok.

 • nagyon jó

  Egy anyajegyet műtött le a homlokomról. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Rendkívül megbízható. Ajánlom őt másnak is.

 • Hatalmas nagy tapasztalattal rendelkezik. Nagyon szép hasat csinált nekem. Őszintén ajánlom Őt mindenkinek. A legjobb.

 • nagyon jó

  Kombinált műtétem volt nála, és nagyon meg voltam vele elégedve. Kiváló szakember. Nagyon érti a dolgát.

 • nagyon jó

  Nagyon szép lett a beavatkozásnak az eredménye amit nálam végzett. Kiváló árakkal dolgozik. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt.

 • nagyon jó

  Egyszer a lányom lábproblémáját oldotta meg,egy kis műtéttel. Azóta csak hálásak lehetünk, mert megszűnt évek óta tartó probléma. Igaz ez még a kezdet kezdetén volt! Akinek eddig még ajánlottam szakszerű segítségét,nem csalódtak!
  További sikeres gyógyítást kívánok!

 • nagyon jó

  Összetett műtétem volt nála, mellfelvarrással és implantátum beültetéssel. Rendkívül jól sikerült a beavatkozás, ajánlom a Doktor Urat mindenkinek.