Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

Az embert ősidők óta foglalkoztatja saját külseje, megjelenése, így a manapság divatosnak számító szépség és alakformálás szavak nem számítanak új keletűeknek, ugyanakkor nagyon is... még több

Címek

Orvosok, akikkel időpontot egyeztethetsz

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Az embert ősidők óta foglalkoztatja saját külseje, megjelenése, így a manapság divatosnak számító szépség és alakformálás szavak nem számítanak új keletűeknek, ugyanakkor nagyon is aktuálisak. A plasztikai sebészet nem konzervatív kezelési eljárás, hanem azon elváltozások műtéti úton végzett korrekciója, amik más terápiás kezeléssel tovább nem voltak javíthatók vagy nem rendelkeztek más alternatívával. Ugyanakkor érdemes tudatosítani, hogy a plasztikai sebészek nem tudnak minden alaki hiányosságot vagy többletet korrigálni, a legjobb eredményt csak a szépségért létező többi társzakmával együtt lehet elérni.

Betegek véleményei

 • nagyon jó

  Ő műtötte meg a mellemet, és nagyon elégedett vagyok vele kapcsolatosan. Kizárólag csak ajánlani tudom Őt mindenkinek.

 • nagyon jó

  A mellemet csinálta meg. Rendkívül aranyos, és közlékeny. A munkája is professzionálisan, mindenkinek csak ajánlani tudom.

 • nagyon jó

  Kizárólag poziív tapasztalataim vannak vele kapcsolatosan. Mindig segítőkész és kedves volt. Nagyon szép, feszes melleket csinált nekem.

 • nagyon jó

  Egészen biztos, hogy hozzá fogok menni legközelebb is, amint lesz pénzem. Magyországon az egyik legjobb!