Itt vagy: 
Főoldal
Created with Sketch.
Urológus
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Máté Zsolt
Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

Az urológiai sebészet teljes palettáját műveli, és folyamatosan fejleszti. 10 éve az uro-onkológiai sebészet áll hozzá legközelebb, végzi a legnagyobb urológiai műtéteket (cystecto... még több

Címek

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • Az urológiai sebészet teljes palettáját műveli, és folyamatosan fejleszti. 10 éve az uro-onkológiai sebészet áll hozzá legközelebb, végzi a legnagyobb urológiai műtéteket (cystectomia orthotop hólyagképzéssel, radicalis prostatectomia, előrehaladott vese és egyéb daganatok teljes hasi sebészete). 2008 óta gyakorolja a laparoscopos urológiai sebészetet (nephrectomia, nephro-ureterectomia, pyelon-plastica, stb.). Emellett nagy gyakorlattal rendelkezik az endoscopos kőműtétek terén (többek között flexibilis, lézeres kőműtétek).

Értékelések:

6 vélemény

 • Nagyon tudom a jánlani Dr urat gyakori vizelés prosztata nagyóbódás gyógyszerszedés 2év után és rendben vagyok,Progléma mentes .

 • 2010. Nov. 22 én mentette még az életemet, a jobb vesémen rosszindulatú daganatal kellett megműteni. Dr Máté Zsolt akit csak a műtétem után ismertem meg, orvosként és emberileg is a szakmája legjobbjai között van. Köszönöm a munkáját és a hozzá állását. Azóta is tünetmentesen és mégfelelő állapotban élek .

 • Nagyon köszönet illeti azért a munkájért, amit végez. Rendkívül őszinte és barátságos. Nagyon elégedett voltam vele.
  visszaélés bejelentése

 • Megérdemli a dicséretet, nagyon jó fej volt a vizsgálat alkalmával. Segítőkész. Ajánlani tudom nyugodt szívvel mindenkinek akinek szüksége van urológusra.

 • Sikeres nagy műtét után mondhatom, hogy szakmailag és emberileg kiváló orvost ismertem meg
  személyében. Ajánlani tudom mindenkinek.

 • Nagyon köszönet illeti azért a munkájért, amit végez. Rendkívül őszinte és barátságos. Nagyon elégedett voltam vele.