Az urológiai sebészet teljes palettáját műveli, és folyamatosan fejleszti. 10 éve az uro-onkológiai sebészet áll hozzá legközelebb, végzi a legnagyobb urológiai műtéteket (cystecto... még több

Ön ez az orvos?

42

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése

Címek

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • Az urológiai sebészet teljes palettáját műveli, és folyamatosan fejleszti. 10 éve az uro-onkológiai sebészet áll hozzá legközelebb, végzi a legnagyobb urológiai műtéteket (cystectomia orthotop hólyagképzéssel, radicalis prostatectomia, előrehaladott vese és egyéb daganatok teljes hasi sebészete). 2008 óta gyakorolja a laparoscopos urológiai sebészetet (nephrectomia, nephro-ureterectomia, pyelon-plastica, stb.). Emellett nagy gyakorlattal rendelkezik az endoscopos kőműtétek terén (többek között flexibilis, lézeres kőműtétek).

Értékelések:

 • Nagyon tudom a jánlani Dr urat gyakori vizelés prosztata nagyóbódás gyógyszerszedés 2év után és rendben vagyok,Progléma mentes .

 • 2010. Nov. 22 én mentette még az életemet, a jobb vesémen rosszindulatú daganatal kellett megműteni. Dr Máté Zsolt akit csak a műtétem után ismertem meg, orvosként és emberileg is a szakmája legjobbjai között van. Köszönöm a munkáját és a hozzá állását. Azóta is tünetmentesen és mégfelelő állapotban élek .

 • Nagyon köszönet illeti azért a munkájért, amit végez. Rendkívül őszinte és barátságos. Nagyon elégedett voltam vele.
  visszaélés bejelentése

 • Megérdemli a dicséretet, nagyon jó fej volt a vizsgálat alkalmával. Segítőkész. Ajánlani tudom nyugodt szívvel mindenkinek akinek szüksége van urológusra.

 • Sikeres nagy műtét után mondhatom, hogy szakmailag és emberileg kiváló orvost ismertem meg
  személyében. Ajánlani tudom mindenkinek.

 • Nagyon köszönet illeti azért a munkájért, amit végez. Rendkívül őszinte és barátságos. Nagyon elégedett voltam vele.