2009-ben a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szerzett fogorvosi diplomát, ezt követően 2012-ben dento-alveoláris sebészetből tett szakvizsgát. Fogászati beavatkozások, kezelések… még több

Címek

5

Általános Eredmény
11 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • Nem tudom miről beszél a "kkop" felhasználó, én nem tapasztaltam ilyen problémákat. Haláli jó fej a doktor Úr és közvetlen, jól el lehet vele beszélgetni.
  Minden kérdésemre készséggel válaszolt, és elmagyarázott minden lépést, esetleges komplikációkat is. Kértem extra érzéstelenítést, szó nélkül beadta a duplát és gyorsan ki is kapta a bölcsességfogat egyben, nem tört szét és nem is szakadt át az arcüreg! Tűrhető fájdalmat éreztem mielőtt levállt a fog (lehet más ezt észre se vette volna, nekem alacsony a fájdalomküszöböm, ezért is kértem a dupla érzéstelenítést). Ráadásul jó áron dolgozik. Kell ennél több? (már lassan úgy hangzok mint egy reklám szöveg)
  Szóval összegezve, csak ajánlani tudom a doktor Urat!

 • Saját tapasztalatom szerint korrekt,megbízható.Műtétem közben is közölte éppen mi történik,számomra ez megnyugtató volt,legalább addig sem a műtétre gondoltam.Bátran ajánlom!!!!

 • B
  Cím: Dr. Mosonyi Zsolt MaganrendelésSzolgáltatás: szép mosoly

  Én csak ajànlani tudom a dr urat nagyon féltem a fogorvosoktol de miota ő csinâlja csinàlta azota bàtrabb vagyok és hàla Mosonyi dr urnsk gyönyőrűek lettek a fogaim porcelàn fogpótlàsom volt hàrmas hídban és nagyon megvagyok elégedve a munkàjàval!!! Csak ajànlani tudom mindenkinek aki fàjdalom mentesen szeretné megcsinàltatni a fogait :)

 • N
  Cím: Dr. Mosonyi Zsolt MaganrendelésSzolgáltatás: fogorvosi ​​vizsgálat

  A legjobb fogorvos akinél idáig valaha is voltam életemben! Mint a legtöbb ember en is féltem a fogorvosoktól mindig is ezért elég elhanyagolt fogaim lettek felnőttkoromra. A nővérem ajanlotta Mosonyi doktor urat, első alkalom után már csakis hozzá fordultam ha a fogaimmal problémám volt. Mára már tökéletes fogaim vannak! ???? köszönöm!

 • É

  2016. szeptemberben volt két fogimplantátum beültetésem, ebben a hónapban készült el a felső fogsori nyolc tagú fogpótlásom. A véreredmény nekem és környezetemben is mindenkinek nagyon tetszik. Ezúton is köszönöm a Doktor Úr és fogtechnikusának, Tamásnak a lelkiismeretes hozzáállását!

 • I

  Nekem abszolút jo tapasztalataim vannak a doktorurral kapcsolatban. Feltarasos bölcsesség fog kivétel volt. Abszolút fájdalom mentes volt, pedig nagyon féltem, azonnal elzsibbadt, nagyon gyorsan kiszedte, közbe végig mondta, h mit csinál, nyugtató volt es figyelem elterelő. Emellett meg fogko eltávolításon voltam, nekem az is mindig fajt,mikor mas orvos csinálta, es most abszolút nem éreztem semmit. Több ismerősnek ajánlottam, tömesre, fogko levetelre mentek, valamint volt aki hidat csinaltatott, nagyon szep lett neki, minden ismerősöm elégedett volt, mind végeredménnyel mind pedig az árral, igy en csak ajanlani tudom, fogorvoskent es szájsebészkent is.

 • K

  Aranyos, kedves...valóban, de a fogorvosi szakmával köszönőviszonyban sincs.
  Nem egyszer jártam már pórul ezzel az emberrel és az ismerőseim közül sokan mások is.
  Fogkő leszedetésen voltam nála először, alul-hátul félig leszedte, de úgy, hogy kitört a fogamból egy darabot, elől meg úgy hagyta - mondván "jól van az úgy" majd visszahúzódik az ínyem...természetesen nem így lett.
  Foghúzásomnál 4 érzéstelenítőt adott, egyik sem hatott, ráadásul olyan jó helyre szúrta be, hogy két hétig szájzáram lett. Nem részletezném azt, hogy húzta ki a fogam, a végére ínycafatokat és fogdarabokat találtam csak a számban a szétszabdalt nyelvemmel. Másnap vissza kellett mennem, mert a fél fogamat benne hagyta és utána ismét. Már magamnak szedtem ki a maradványokat, jobban jártam így.
  Páromnak tömte az elülső fogát, de úgy, hogy a mellette lévő fogba olyan szinten belekapott, hogy végül azt is meg kellett csináltatni.
  Legjobb barátnőmnek oldalt letört a foga, elment Mosonyihoz megcsináltatni (teszem hozzá, ha tudom, hogy hozzá megy: azonnal lebeszélem róla) és természetesen hazafele útig sem bírta ki a foga.....és még sorolhatnám a családba hány embernek tette tönkre a fogát, mert nem ért hozzá vagy a nem nemtörődömség mutatkozik meg. Nagyon sok fogorvosnak ad ezzel munkát, mert tőle másokhoz mennek a páciensek, hogy a fogukat kijavítsák, amit a „doktor” elbakizott, messziről ismerik a nevét, a rossz hírét.
  Olcsó? Persze, hogy olcsó, hisz még kezdő és azért, ezt ő is megmondta.
  Komolyra fordítva a szót csodálkozom rajta, hogy még fogorvosként dolgozik, van aki még megy hozzá?
  Senkinek sem ajánlom, nagyon kezdő és hanyag a munkája!!

  Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

 • V

  Tapasztalt, barátságos és a beteg érdekeit tartja szem előtt, nem azt, hogy minél több pénzt csikarjon ki belőlük.

 • V

  Klari.
  Udvarias erti a szakmajat es jo humorerzeke
  van. En nagyon-nagyon meg vagyok elegedve a
  Doktor urral!

 • Z

  Udvarias és megbízható. Szinte semmit sem éreztem, magabiztosan végzi a dolgát. Csak ajánlani tudom!

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • 2009-ben a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szerzett fogorvosi diplomát, ezt követően 2012-ben dento-alveoláris sebészetből tett szakvizsgát. Fogászati beavatkozások, kezelések széles tárháza áll a hozzá forduló betegek rendelkezésére. Szolgáltatásai az általános fogászati beavatkozásoktól kezdve a szájsebészeti eljárásokon keresztül az esztétikai fogászatig a fogorvoslás minden területére kiterjednek.