Dr.

Dicsőfi Zsolt Sándor

Fogorvos

1993-ban végzett a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. Szakmai ambíciói miatt három szakvizsgával és több bizonyítvánnyal rendelkezik. Szakvizsgák Fog é... még több

Címek

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

 • 1993-ban végzett a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. Szakmai ambíciói miatt három szakvizsgával és több bizonyítvánnyal rendelkezik.

  Szakvizsgák

  Fog és szájbetegségek szakorvosa
  Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa
  Gyermekfogászat szakorvosa

Értékelések

Küldje el véleményét
5

Általános Eredmény
2 vélemény

 • Pontosság
 • Figyelem
 • Lehetőségek
 • K

  A kamasz fiammal jártunk a Doktor úr rendelőjében. A kezelést nem ő végezte, hanem a mellette lévő rendelőben lévő fiatal Doktornő, mivel mi nem magán úton mentünk, az iskola ahová a fiam jár Dicsőfi doktor rendelőjéhez tartozik. Sajnos a nevét nem tudtuk meg a Doktornőnek, de kinyomozom:-)Kiváló munkát végzett és ami nagyon fontos rá tudott beszélni egy kamasz gyereket a megfelelő szájápolásra, nem volt kellemetlen számára a beavatkozás, ellenkezőleg. A Doktornő nagyon kedves volt, oldotta a feszültséget. Az asszisztenciát külön kiemelném, manapság ritka emberséges, kedves volt ő is. Ha kijárja az iskolát a fiam, akkor is ide fogunk járni, maximálisan elégedetten távoztunk. A rendelő szép, hangulatos, modern. Nagyon köszönjük a munkájukat!!

 • Az ő áldásos tevékenységének köszönhető, hogy ismét nőnek érezhetem magamat. Kiváló munkát végzett, teljes mértékben meg vagyok vele elégedve!

Ön ez az orvos?

13

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése