Kérdezz ingyen Kérd az Előjegyzési Naptárat

A tanulmányait a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végezte el summa cum laude eredménnyel. Ezt követően az egyetem IV. Belklinikáján, majd a Gottsegen György Kardiológiai Intézet... még több

A betegek kérdései (18023)

 • ÉRDEKLŐDÉS.

  TISZTELT Dr NŐ. A ROK MINDHÁROM ELEME FŐLEG A TAPADÁSNÁL INHOMOGÉN DE TELJES LAELJES NEM LÁTHATÓ. MÉRS. SYNOVITIS AZ AC IZÜLETBEN. BICEPS IN ELTÉRÉS NÉLKÜL. MÉGEGYSZER LEÍRTAM, ÍGY MÁR AZ EGÉSZ LELET MEGVAN. UH VIZSGÁLAT. AZT SZERETNÉM MEGKÉRDEZNI, HOGY VAN-E ÖSSZEFÜGGÉS A KOLESZTERIN CSÖKKENTŐVEL KAPCSOLATBAN.… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Tarján Zsuzsa

  Tisztelt Kérdező! Két dolgot szeretnék mondani: 1. amit leírta, az továbbra is érthetetlen, valószínűleg hibás (mi az hogy "ROK":, mi az, hogy "LAELJES"?) Ezeket meg kellene kérdeznie… Még több

 • ÉRDEKLŐDÉS.

  TISZTELT Dr NŐ. VOLTAM UH. VIZSGÁLATON ÉS A KÖVETKEZŐKET ÍRTÁK LE. ELEME FŐLEG TAPADÁSNÁL INHOMOGÉN, DE TELJESEN LAESIO NEM LÁTHATÓ. MÉRS. SYNOVITIS AZ AC ÍZÜLETBEN. BICEPS IN ELTÉRÉS NÉLKÜL..AZT SZERETNÉM TUDNI, HOGY EZ MIT JELENT ÉS VAN-E KÖZE A KOLESZTERIN CSÖKKENTŐ SZEDÉSE KÖZÖTT. VÁLASZÁT ELŐRE… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Tarján Zsuzsa

  Tisztelt Kérdező! A leírása kissé hiányos, nem értek belőle mindent talán szabak kimaradtak), de nincs benne olyasmi, ami a koleszterincsökkentővel kapcsolatos károsodásra utalna.
  Üdvözlettel dr… Még több

Tekintsd meg az összes választ (18023)

Tedd fel kérdésed a szakembernek

A kérdésedet közzétesszük a szakember profiloldalán a személyes adataid megjelenítése nélkül

Kérdezz ingyen

Címek

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • A tanulmányait a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végezte el summa cum laude eredménnyel. Ezt követően az egyetem IV. Belklinikáján, majd a Gottsegen György Kardiológiai Intézetben kezdett dolgozni. Ebben az időszakban a non-invazív kardiológia területén szerzett sokrétű tapasztalatokat, majd belgyógyászati és kardiológiai szakképesítést szerzett.

Kezelt betegségek

Betegek véleményei

 • nagyon jó

  Mitrális prolapszussal, általános kivizsgálásra mentem a doktornőhöz magánrendelésre. Nagyon kedves volt és szakszerűen, érthetően elmagyarázott mindent. Bátran ajánlom.

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Dr. Tarján Zsuzsa ( 2017. január 11.)

  Nagyon köszönöm :)

 • nagyon jó

  Nagyon kedves Doktornő! Nagyon sokszor tettem már fel neki kérdést és mindig gyorsan és megérthető módon válaszolt :) Nagyon köszönöm és jó egészséget kívánok ily módon is .

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Dr. Tarján Zsuzsa ( 2015. július 6.)

  Köszönöm, nagyon kedves, Önnek is jó egészséget kívánok! Üdvözlettel dr Tarján Zsuzsa

 • nagyon jó

  A Doktor nő minden kérdésemre alapos választ adott.Kiváló tudású.Pár helyen nem kaptam olyan hozzáértő választ,mint tőle,engem mindig megnyugtat.

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Dr. Tarján Zsuzsa ( 2015. július 2.)

  Nagyon köszönöm :)

 • semleges

  Rendkívül alapos, és minden kérdésemre válaszolt, amit feltettem neki. Őszintén ajánlom őt mindenkinek. Hatalmas tapasztalattal rendelkezik.

 • nagyon jó

  Mindenre kiterjedő vizsgálatot végzett. Nagyon tudom Őt ajánlani másnak is. Egyszer sem okozott csalódást.

 • nagyon jó

  Alaposan végzi a vizsgálatokat. Nem lehet rá panasz. Minden kérdésemre készséggel válaszolt. Megbízom benne.

 • semleges

  Úgy végezte el a kért vizsgálatot, hogy eközben alig éreztem valamit. Szinte észrevétlenül zajlott a beavatkozás.

 • nagyon jó

  Hozzáértő és aranyos. Gyorsan végzi a munkáját. Nem lehet rá semmilyen negatívumot sem elmondani. Ajánlom.

 • A doktornő elkövetett mindent azon okból, hogy felmérje azt, hogy mi okozza a tüneteket. Javaslatokat mondott az orvosi vizsgálatra. Kontroll vizsgálatra hívta a beteget, a lányomat. Bízunk benne, hogy meg fogja kapni a szükséges orvosi segítséget.

 • A kérdéseimet türelmesen meghallgatta és válaszolt rájuk. Hozzáértéséről adott tanúbizonyságot a Doktor nő !
  Köszönöm. Ajánlom mindenképp!