Pen-iconCreated with Sketch. Kérdezz ingyen Calendar-iconCreated with Sketch. Kérd az Előjegyzési Naptárat

A tanulmányait a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végezte el summa cum laude eredménnyel. Ezt követően az egyetem IV. Belklinikáján, majd a Gottsegen György Kardiológiai Intézet... még több

 • Sok gyógyszer

  Kedves Doktornő!
  Köszönöm válaszát, igen valóban nem irtam mennyi volt a vérnyomásom, meg a pulzusom, 2oo / 1oo, ekkor kaptam a Concor-t, amióta szedem, a pulzusom délutánonként 54, 53. Ezt találom alacsonynak.
  Nagyon sok gyógyszert kell szednem, szeretném megkérdezni, hogy Ön véleménye… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Tarján Zsuzsa

  Tisztelt Kérdező! Most már csak két fontos adat hiányzik: melyik kiszerelésű (hány mg-os Concor) 1/4-ét szedi, és hogy mennyi a vérnyomása. Felmerül az is, hogy lyan ritmuszavara (pl. pitvarfibrilláció)… Még több

 • Magas vérnyomás

  Kedves Doktor Úr/ Doktornő!
  Normális, átlagos vérnyomásom van 120-130/60 körüli, de sokszor stressz helyzetben nagyon durván megemelkedik. Legutóbb 180/159 volt. Utána 5-10 perccel később miután kevésbé voltam ideges ez lejjebb ment. Ilyenkor nagyon erősen fáj a fejem is. Mivel a napközben mért… Még több

  AZ ORVOS VÁLASZA:

  Tarján Zsuzsa

  Tisztelt Kérdező! Azt, hogy valójában mi a helyzet a vérnyomásával, leginkább tartós, 24 órás vérnyomásmonitorozással (ABPM) lehet eldönteni. Ha a mért értékek 30%-a 140 és/vagy 90 Hgmm-nél magasabb értékeket… Még több

Tekintsd meg az összes választ (18038)

Címek

Információk a szakemberről

Bemutatkozás

 • A tanulmányait a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végezte el summa cum laude eredménnyel. Ezt követően az egyetem IV. Belklinikáján, majd a Gottsegen György Kardiológiai Intézetben kezdett dolgozni. Ebben az időszakban a non-invazív kardiológia területén szerzett sokrétű tapasztalatokat, majd belgyógyászati és kardiológiai szakképesítést szerzett.

Kezelt betegségek

Értékelések:

12 vélemény

 • Mitrális prolapszussal, általános kivizsgálásra mentem a doktornőhöz magánrendelésre. Nagyon kedves volt és szakszerűen, érthetően elmagyarázott mindent. Bátran ajánlom.

  Dr. Tarján Zsuzsa2017-01-11

  Nagyon köszönöm :)

 • Nagyon kedves Doktornő! Nagyon sokszor tettem már fel neki kérdést és mindig gyorsan és megérthető módon válaszolt :) Nagyon köszönöm és jó egészséget kívánok ily módon is .

  Dr. Tarján Zsuzsa2015-07-06

  Köszönöm, nagyon kedves, Önnek is jó egészséget kívánok! Üdvözlettel dr Tarján Zsuzsa

 • A Doktor nő minden kérdésemre alapos választ adott.Kiváló tudású.Pár helyen nem kaptam olyan hozzáértő választ,mint tőle,engem mindig megnyugtat.

  Dr. Tarján Zsuzsa2015-07-02

  Nagyon köszönöm :)

 • Rendkívül alapos, és minden kérdésemre válaszolt, amit feltettem neki. Őszintén ajánlom őt mindenkinek. Hatalmas tapasztalattal rendelkezik.

 • Mindenre kiterjedő vizsgálatot végzett. Nagyon tudom Őt ajánlani másnak is. Egyszer sem okozott csalódást.

 • Alaposan végzi a vizsgálatokat. Nem lehet rá panasz. Minden kérdésemre készséggel válaszolt. Megbízom benne.

 • Úgy végezte el a kért vizsgálatot, hogy eközben alig éreztem valamit. Szinte észrevétlenül zajlott a beavatkozás.

 • Hozzáértő és aranyos. Gyorsan végzi a munkáját. Nem lehet rá semmilyen negatívumot sem elmondani. Ajánlom.

 • A doktornő elkövetett mindent azon okból, hogy felmérje azt, hogy mi okozza a tüneteket. Javaslatokat mondott az orvosi vizsgálatra. Kontroll vizsgálatra hívta a beteget, a lányomat. Bízunk benne, hogy meg fogja kapni a szükséges orvosi segítséget.

 • A kérdéseimet türelmesen meghallgatta és válaszolt rájuk. Hozzáértéséről adott tanúbizonyságot a Doktor nő !
  Köszönöm. Ajánlom mindenképp!