Szakmai tevékenység: a nem nőgyógyászati daganatok komplex onkológiai ellátásának (gyógyszeres és sugárterápia) biztosítása: intézeti protokollok kidolgozása, multidiszciplináris t... még több

Ön ez az orvos?

18

X páciens látogatta meg a profilját az elmúlt 30 napban

Ez az Ön profilja?
Hozzáférés kérése

Címek

  • Ez az orvos még nem rendelkezik online naptárral. Jelezd neki, hogy foglaltál volna időpontot!

    Kérjük, add meg az e-mail címedet. Értesíteni fogunk, amikor be tudsz jelentkezni online az orvoshoz.

Információk a szakemberről

about-me-iconCreated with Sketch. Bemutatkozás

  • Szakmai tevékenység: a nem nőgyógyászati daganatok komplex onkológiai ellátásának (gyógyszeres és sugárterápia) biztosítása: intézeti protokollok kidolgozása, multidiszciplináris team-ek szervezése, minőségellenőrző rendszer működtetése. Emellett elsősorban az emlőrákos betegek vizsgálata, konzultálása. Klinikai vizsgálatok kezdeményezése, irányítása. Graduális és posztgraduális oktatás.

    Érdeklődési terület: Emlőrák kísérletes és klinikai vonatkozások. A klinikai kutatás terén valamennyi aspektus (gyógyszeres terápiák, sugárterápia, pszichoonkológiai aspektusok stb.)

    A kutatási eredmények ismertetése nemzetközi és hazai tudományos fórumokon, illetve folyóiratokban.

Értékelések:

  • Kiváló, lelkiismeretes. emberséges másfél éve vagyok a betege .Mindig a tudása javát adja és figyelmes idősekkel is . Sok ilyen orvos kellene leg őszintébb tiszteletem az övé.

  • Kiváló emlődaganat specialista, és emellett empatikus orvos. Szakmai tudása kiemelkedő, mindent meg tesz a betegekért.